Media: Bundesliga profil til Dortmund

272

Flere engelske klubber skal ha vært ut etter Mahmoud Dahoud, men det ser ut til at den unge tyskeren vil fortsette karrieren sin i Bundesliga.

I forrige måned uttalte Borussia Mönchengladbach sportsdirektør Max Elbert, til RP-Online at klubben er i ferd med å signere en ny kontrakt med klubbens store talent Mahmoud Dahoud, men hvis dette ikke er mulig, vil klubben selge spilleren allerede til sommeren.

PL-klubber har vist interesse for stortalentet 

Det er flere klubber som visstnok skal ha vist sin interesse for stortalentet til Borussia Mönchengladbach, blant annet Liverpool og Chelsea som i det siste overgangsvinduet var spilleren ryktet til begge disse klubbene. Liverpool og manager Jürgen Klopp har selv fått et bud avvist. Nå melder den tyske avisen Kicker at stortalentet foretrekker å bli værende i Bundesliga.

- Annonse -

Dortmund skal være klar med en kontrakt

Her skal blant annet en klubb som Borussia Dortmund være klar med en kontrakt for den 22-år gamle midtbanespilleren, som har en klausul i kontrakten sin, noe som betyr at Dortmund eller noen andre klubber som er interessert i å hente ham må punge ut 104 millioner kr for Dahoud. 22-åringen står med 34 kamper i samtlige turneringer for Gladbach denne sesongen, hvor han har scoret to mål og fire målgivende.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -