Media: Engelske kamper spilles for lukkede dører

156
Premier League logo

I følge The Times skal alle engelske fotballkamper spilles uten tilskuere på tribunen i forbindelse med den britiske regjeringens kamp mot covid-19.

Engelsk fotball har så langt tatt sine forholdsregler i forhold til covid-19, der håndtrykk mellom spillere og trenere er forbudt. Nå ser det imidlertid ut til at det brukes mer drastiske metoder for å bekjempe coronavirus-pandemien.

I følge den britiske avisen The Times sin informasjon vil ikke sesongen bli avlyst, men istedenfor spilles for tomme tribuner. Senest i går kveld var det fullt hus på Anfield da Liverpool spilte mot Atletico Madrid i Champions League 1/8-finalen, men dette er, ifølge The Times, siste gang det spilles med tilskuere på tribuneseksjonene.

Trer i kraft med umiddelbar virkning

Tilskuerforbudet trer i kraft med øyeblikkelig virkning, og dette gjelder i alle engelske divisjoner. I fotballverdenen er Olympiakos og Nottingham Forest-eier Evanglos Marinakas bekreftet smittet, som tilfellet er for Juventus-forsvarer Daniele Rugani samt Hannover 96-forsvarer Timo Hübers.

- Annonse -

Engelsk

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -