Media: Guardiola gir seg i Bayern München

154

Media: Guardiola gir seg i Bayern München

Ryktene om at Pep Guardiola gir seg i Bayern München, etter sesongen er over har pågått over lengre tid. Nå virker det som om det blir en realitet.

Flere medier skriver at Pep Guardiola selv som skal ha tatt avgjørelsen om å ikke forlenge kontrakten med Bayern München, som  går ut ved sesong slutt.  Det har lenge vært spekulasjoner om at han ønsker å prøve seg som trener i et annet sted. Han har vært sterkt ryktet til Manchester City, men også Chelsea og Manchester United skal ha topptreneren på ønskelisten.

«Det virker også som han ønsker å holde kortene tett inntil brystet, ikke engang i troppen vet dem hva som vil skje med deres trener».

«Jeg kan ikke se inn i hodet hans, men jeg er spent på utfallet av hans beslutning,» sir keeper Manuel Neuer.

- Annonse -

Bayern München direktøren Karl-Heinz Rummenigge har mange ganger uttalt at dem ønsker og få en avklarering på plass før julen kommer. Partene skal prate sammen etter Hannover kampen er over til helgen.

Den tyske storklubben skal allerede ha en erstatter klar om Pep Guardiola ikke forlenger avtalen med klubben.  Ifølge engelske Daily Mail skal det være dem italieneren  Carlo Ancelotti, som for tiden er et sabbatsår etter at hans Real Madrid exit i sommer.

Innlegget Media: Guardiola gir seg i Bayern München dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -