Media: Manchester City vil forsterke offensiven med Leverkusen-profil

212

Manchester City har denne sesongen i Premier League scoret 102 mål på 35 kamper, men Pep Guardiola vil ha flere forsterkninger fremover på banen, og han ser nå til Tyskland.

I løpet av de to seneste overgangsvinduene har Manchester City forsøkt å hente Alexis Sánchez til klubben, men chileneren endte opp i Manchester United. Ettersom klubben ikke klarte å hente han, så er det ett tomrom som mangler offensivt. Det ønsker klubben å få inn i løpet av sommeren.

Til sommeren har Manchester Citys spanske manager, Pep Guardiola uttalt at han ikke vil hente en drøss av nye spillere til klubben. I stedet vil de nybakte Premier League-mestrene hente inn noen enkelt spillere, og blant dem har spanjolen en kantspiller høyt på ønskelisten.

Klubben har flere spillere i kikkerten, og blant en av dem skal være Bayer Leverkusens Leon Bailey. Ifølge Goal vurderer den engelske store klubben å sende inn et bud til Leverkusen i sommerens overgangsvinduet.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -