Medier: Arsenal nære signering av ny forsvarsspiller

329
Gabriel. Bilde: Liondartois, Wikimedia.

Arsenal skal være enige med den brasilianske midtstopperen Gabriel Magalhaes. Dette beretter avisen The Telegraph.

FA Cup-vinnerne skal ha blitt enige med franske Lille om overgangen. Arsenal betaler rundt 260 millioner kroner for 22-åringen. Med forbehold om legesjekken, skal brasilianeren signere en femårskontrakt.

I tillegg til Arsenal var også italienske Napoli enige med Lille om en overgang, men Gabriel skal nå ha valgt å tilbringe de neste årene i Premier League.

Les også: Molde kastet Arne Erlandsens KuPS ut av Champions League-kvalifiseringen

- Annonse -

Lille signerte Gabriel i januar 2017 fra brasilianske Avai FC. Etter låneopphold i Troyes og Dinamo Zagreb, kjempet midtstopperen seg til en plass i Lilles startellever i februar 2019. Til sammen har han likevel kun spilt førti kamper (to mål) i Ligue 1.

Om ikke brasilianeren får et unntak, må han på grunn av corona begi seg to uker i karantene etter ankomsten i London. Dermed vil han ikke være klar til Community Shield-kampen mot Liverpool som spilles 29. august, og først kunne møte på trening i begynnelsen av september.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -