Meksikansk toppserielag streiket mot ubetalt lønn under kamp

70

Spillerne til den meksikanske klubben Veracruz streiket etter at kampen mot Tigres var sparket i gang. Motstandernes oppførsel skapte konflikt etter kampen.

Spillerne til Veracruz streiket mot at klubbens lønnsbetalinger hadde uteblitt. Etter at kampen i den meksikanske serien mot Tigres var satt i gang, stod hjemmelagets spillere stille i tre minutter.

Tigres utnyttet dette. Vargas og Gignac sendte gjestene to mål i føringen. Etter at Veracruz hadde avsluttet streiken scoret begge lag ett mål hvert.

Veracruz tapte kampen 1-3, men var lite imponerte over motstandernes oppførsel under streiken. Etter kampen fikk Tigres-proffene ironisk applaus av sine streikende kollegaer. Veracruz-spillerne mente det var avtalt at Tigres ikke skulle angripe under streiken.

– De visste at vi kom til å stille i tre minutter. Det er trist, siteres Veracruz’ forsvarsspiller Carlos Salcido på BBC.

Dette utsagnet er ikke Tigres-spillerne enige i.

– De sa til oss at de kom til å stå stille i ett minutt, og plutselig var det tre. Vi sa vi bare kom til å stå stille i ett minutt, sier Tigres-proffen Guido Pizarro.