Messi med hat-trick og Real Madrid med nytt poengtap

214

Da er runde 3 i La Liga ferdigspilt, og det er noen overraskelser så langt. Først og fremst at regjerende mester Real Madrid kun har tatt 5 av 9 poeng. De åpnet med en solid forestilling og 3-0 seier over Deportivo, men uavgjort hjemme mot Valencia og nyopprykkede Levante, det er både overraskende og ikke spesielt imponerende. Atletico Madrid har levert tilsvarende som storebror fra Madrid. 5 poeng så langt og er vel neppe helt fornøyd med det når motstanden har vært Girona, Las Palmas og Valencia. Mange eksperter har skrevet om krise i Barcelona. 9 poeng på 3 kamper og 9-0 i målprotokollen – vi har vel sett verre kriser i fotballen. 

Leganes – Getafe 1-2
Real Madrid – Levante 1-1
Valencia – Atletico Madrid 0-0
Sevilla – Eibar 3-0
Barcelona – Espanyol 5-0
Deprotivo – Real Sociedad 2-4
Athletic Bilbao – Girona 2-0
Celta – Alaves 1-0
Villareal – Betis 3-1
Malaga – Las Palmas 1-2

Barcelona topper tabellen med 9 poeng etter å ha utklasset byrival Espanyol på lørdag kveld. 5-0 etter hat-trick av Messi. Pique og Suarez stod for de andre scoringene. Det har vært litt rusk i maskineriet og en del støy rundt Barcelona i starten. Neymar-saken og litt stress rundt å få han erstattet har preget sesongstarten. Erstatteren Dembele fikk sin debut med ca 20 minutter og klarte å notere seg for en målgivende pasning. En annen nykommer, Nelson Semedo på høyre back  gjorde en fremragende kamp. Det kan virke som om de endelig har funnet en erstatter til Dani Alves.

A poeng med Barcelona finner vi Real Sociedad. De klarte å slå Deportivo 4-2 borte, og kan dermed se frem til neste møte mot Real Madrid hjemme på Anoeta neste runde. Så langt mestscorende lag med 10 fulltreffere.

- Annonse -

Villareal tok sin første seier i helgen. 3-1 over Betis. Villareal som normalt er med å kjemper om e-cup spill tapte de to første kampene og sånn sett var denne seieren meget viktig.

Sevilla ligger på 3. plass med 7 poeng. En helt ok start, selv om de nok sikkert ikke er fornøyd med å ha gitt fra seg poeng hjemme mot Espanyol.

To av de etablerte lagene vi på forhånd trodde skulle få problemer; Las Palmas og Malaga startet sesongen med to tap. De møttes i rundens siste kamp på La Rosaleda i Malaga. Nok et tap for Malaga 3-1. Det ser ikke bra for laget fra Solkysten som vi også stilte store spørsmålstegn ved før sesongen. For mange av de etablerte spillerne fra forrige sesong er borte, og det ser ikke ut til at erstatterne har helt nivået foreløpig. De er lite samspilte og savner definitivt en målscorer.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -