Messi, Ronaldo eller….. Maradona !

314

Mye prat om Messi og Ronaldo om hvem som er best. For meg(og for mange andre) står enda Maradona som den uslåelige fotballguden. Jeg var så heldig å vokse opp på den tida han regjerte. Og det var ofte noe uventet, magisk som kunne komme ut fra intet når denne mannen var nær ballen. En gjennombruddspasning, en dribling eller en vending som man aldri hadde sett før. Denne videoen viser noe av det han var best på: pasninger.

Maradona mener sjøl at egenskapen å kunne se spillernes løp, uten å se opp, var noe han tillærte seg på løkka. Når fattigguttene i Buenos Aires spilte fotball sammen. De hadde ikke noe annet å gjøre enn å spille fotball. Ofte til langt på kveld når det var mørkt. Fordi de spilte en del i mørket så mener Maradona at han lærte seg å sense hvor løpet til medspillerne ville komme. Ofte i løpet av et brøkdel av et sekund gjennomfører han noen touch som i hvert fall ikke jeg ser i dag. Se på denne videoen, så er jeg sikker på dere ser ting som dere ikke ser Messi eller Ronaldo gjør i dag.

Det finnes mange andre gode videoer av Maradona på Youtube, bare å søke !

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -