Mikel: – Stemningen har blitt bedre etter at Mourinho dro

111

Mikel: – Stemningen har blitt bedre etter at Mourinho dro

Midtbanespilleren letter på sløret og forteller at stemningen i troppen har blitt bedre, til tross for at det fortsatt ikke går på skinner rent sportslig.


Mourinho fikk sparken tidligere denne måneden, som en følge av de miserable resultatene den regjerende seriemesteren har hatt denne sesongen. I følge flere medier skal flere spillere ha mistet tilliten med den portugisiske manageren, og dette skal også ha vært en del av grunnen til at han måtte gå.

Etter at Mourinho dro har  Chelsea seiret over Sunderland, spilt uavgjort hjemme mot Watford og uavgjort borte mot Manchester United. Selv om laget ikke har fått noen voldsom effekt av trener-sparkingen mener Mikel at stemningen i garderoben har bedret seg betraktelig.

– Vi har gått videre og atmosfæren har blitt bedre etter manager-byttet, fortalte han til reporterne etter kampen mot Manchester United.

- Annonse -

– Josè er en fantastisk manager og vil for alltid være en fantastisk fyr. Men noen ganger er fotballen en grusom sport og du må bare komme deg videre. Var det den riktige beslutningen? Hvem vet, vi får se i fremtiden.

Chelsea har altså tatt fem poeng på de tre kampene de har spilt siden Mourinhos avskjed, og laget har ikke sett veldig mye bedre ut enn hva de har vært tidligere denne sesongen. Det er enda tidlig, årets sesong er tettere og jevnere enn på lenge, og John Obi Mikel gir ikke opp en topp 4-plassering som vil gi muligheten for å kvalifisere seg til neste års gruppespill i Champions League.

– Topp fire? Jeg tror ikke det er kjørt. Vi har massevis av kamper til å ta innpå, og hvis vi fortsetter som dette og holder nullen, så vil også målene komme etterhvert, sa en offensiv Mikel, som også la til at de tross alt ikke hadde tapt under ny manager enda.

Chelsea møter Crystal Palace borte den 3.januar i deres neste kamp.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -