Milan forhandler med Watford om Deulofeu

220

Ifølge italienske medier er Milan interesserte i å hente tilbake Gerard Deulofeu. Avstand mellom partene er fortsatt ganske stor.
Milan vil ha kantspilleren på lån utover sesongen med opsjon på kjøp. Watford er villige til å selge ham med en gang for ikke mindre enn 30-35 millioner euro.

Deulofeu har hittil hatt en brukbar sesong i Premier League med 3 mål og 3 målgivende. Hans tekniske ferdigheter kan hjelpe Milan som har manglet kreativitet og fart på kant. Suso har vært litt fraværende, Bonaventura er skadet og Calhanoglu har rett og slett skuffet i hver eneste kamp.

Milan har likevel brukt gode penger allerede på Piatek og det er tvilsomt at de kan tillate seg en ny stor utgift. Iallfall ikke uten å selge noen. I så fall er Hakan Calhanoglu den mest sannsynlige kandidat til å forlate San Siro. Men hvem vil ha ham, og for hvor mange millioner?

Ny tilbakekomst for Serie A

Spaniolen spilte i Milan i 2017 da han kom på lån fra Everton. 4 mål og 3 målgivende på 17 kamper var et rimelig bidrag til Rossoneris kampanje, men ikke godt nok til å sikre ham en fulltid kontrakt. Priselappen burde trolig vært betydelig lavere enn den kan bli nå.
Watford betalte bare 13 millioner til Barcelona for ham i fjor sommer. Familien Pozzo, som også eier Udinese, skal tjene gode penger på en eventuell overgang til Milan. Et lite rabatt kan være aktuell.

- Annonse -

Kjente fjes har dukket opp igjen i Serie A i januars overgangsvindu. Et grei spiller som Luis Muriel i Fiorentina, et eks-stjerneskudd som Toni Sanabria i Genoa, men først og fremst (halv)pålitelige middelhavsfarere.
Soriano og Sansone i Bologna, Schelotto i Chievo, Kucka i Parma, Gabbiadini i Sampdoria, Viviano i SPAL og Okaka i Udinese.
Ikke noen spillere som virkelig kan puste litt liv i slitende lag eller store navn som kan ta en klubb til nye høyder.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -