Mjøndalen nærmer seg ny Eliteserie-spiss

1117
Vegard Hansen kan snart smile bredt med ny spiss på plass. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Kun formaliteter gjenstår før Benjamin Stokke (30) blir Mjøndalen-spiller. Dermed kan det se ut til at Mjøndalen får spissen de virkelig trenger.

Etter det Drammens Tidende erfarer gjenstår kun en medisinsk sjekk og de siste formalitetene før Benjamin Stokke trer på seg den brune drakta.

Trolig kan en avtale bli signert allerede mandag.

Stokke skal ha vært på listen til flere Eliteserie-klubber etter at kontrakten hans med Vålerenga gikk ut ved nyttår, men nå går altså turen til hans tidligere arbeidsgiver Mjøndalen. 30-åringen spilte altså for MIF i 2012-2013-sesongen. Den gangen spilte han 47 kamper og scoret 10 mål for klubben som da var i 1. divisjon.

- Annonse -

MIF-trener Vegard Hansen ønsket ikke å gi en kommentar til Nettavisen, og henvendte seg til sportssjef Andre Nevstad.

Sportssjefen ønsker imidlertid heller ikke å gi noen kommentar i forbindelse med saken.

– Når det gjelder spillerlogistikk så har vi ingen kommentar, sier Nevstad til Nettavisen.

Dersom alt går som planlagt mandag, vil MIF sikre seg spissen som scoret 3 ganger på 15 kamper for Vålerenga forrige sesong.

I tillegg til Vålerenga har Stokke Eliteserie-erfaring fra Kristiansund. Der spilte han i 2017 og 2018 sammen med nåværende MIF-spiller Stian Semb Aasmundsen.

Stokke har også erfaring fra dansk fotball der han spilte for Randers i perioden 2018-2020.

Nå blir han trolig igjen å se i Eliteserien som etter planen starter 2. mai. Da er det ikke utenkelig å se Stokke i brun drakt i serieåpningen mot Sandefjord på Consto Arena.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -