Mjøndalen og Raufoss vant: -Vi var effektive

666
Vegard Hansen er glad for seier. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Mjøndalen – Lillestrøm 2-1/Sogndal – Raufoss 3-4. Mjøndalen var effektive og slo LSK 2-1. Raufoss snudde kampen og vant i Sogndal.

Mjøndalen – Lillestrøm 2-1:
Sondre Solholm Johansen stanget hjemmelaget i ledelsen med en heading på overtid i den første omgangen. Markus Nakkim felte Kent Håvard Eriksen etter drøye 57 minutters spill. Det betød straffespark for gjestene. Kaan Kairinen var sikker fra straffemerket.

Etter 77 minutters spill slo Nikolas Walstad et innlegg som traff en LSK-forsvarer og gikk i nettet. Dermed vant bruntrøyene mot LSK.

-Det var en forholdsvis ganske sjansefattig kamp og vi var effektive, sier Mjøndalen-trener Vegard Hansen til Fotballnerd.no og fortsetter:

-Det er artig å vinne fotballkamper og vi ser igjen mye av det vi har trent på. Lagmoralen var bra og vi var solide og kompakte og i tillegg gode på dødball, sier Hansen.

Mjøndalen startet med dette laget: Sosha Makani – Nikolas Walstad, Sondre Solholm Johansen, Markus Nakkim, William Sell, Martin Rønning Ovenstad, Christian Gauseth, Lars Olden Larsen, Tonny Brochmann, Fredrik Brustad, Benjamin Stokke.

LSK startet med dette laget: Alexandro – Lars Ranger, Igoh Ogbu, Philip Slørdahl, Vetle Dragsnes – Kaan Kairinen, Ifeanyi Mathew, Gjermund Åsen – Daniel Gustafsson, Thomas Lehne Olsen, Tobias Svendsen

Sogndal – Raufoss 3-4:
Raufoss snudde kampen mot Sogndal og vant 4-3. Det var Sogndal som kom best i gang og tok ledelsen etter drøye kvarteret med Skorve. Mardal doblet til 2-0 like etter pause før gjestene fra Raufoss våknet. Ndiaye, Alm, Karlsbakk og Kleppa scoret fire mål for Raufoss. Sundberg reduserte til 3-4 men bortelaget vant kampen.

-Det var tendenser i det offensive spillet vårt i dag. Vi må bli mye bedre i det defensive spillet vårt og få inn mer ærgjerrighet, sier Christian Johnsen og fortsetter:

-Det var flatterende at det stod 0-2 siden vi hadde de største sjansene. Sogndal hadde vel tre sjanser i dag, sier Raufoss-trener Christian Johnsen til Fotballnerd.no.

Sogndal startet med dette laget: Morice Mbaye – Axel Kryger, Mansour Gueye, Martin Ove Roseth – Daniel Eid, Mathias Blårud, Tobias Bjørnebye, Iver Skorve – Filip Mardal, Endre Kupen, Andreas Hoven

Raufoss startet med dette laget: Ole Kristian Lauvli, Sivert Westerlund, Marius Alm, Edvard Race, Herman Kleppa, Mikkel Frankoch, Teodor Haltvik, Markus Karlsbakk, Markus Aanesland, Sander Werni, Mame Ndiaye