Moe: – Bra start på en vanskelig bortebane

349

Viking – Bodø/Glimt 2-4 (2-1)

Det var Viking som kom best ut av startblokkene på SR-Bank Arena. Fredrik Thorsteinbø fikk stå helt umarkert på corner etter 21 minutter å stange Viking i ledelsen. Seks minutter senere spiller danske Kasper Junker igjennom Ulrik Saltnes som på vakkert vis med utsiden av foten løfter ballen over Austbø og i mål.

Like før pause tok Viking tilbake ledelsen med en herlig hælflikk av Even Østensen.

– Det gjelder å handle på instinkt. Jeg prøvde bare å flikke den i lengste hjørnet, og det gikk. Det var et fint mål, sier Østensen til VG.

- Annonse -

Etter pause var det Bodø/Glimt for alle pengene, og de ga seg ikke før det sto 2-4 på resultatlista.

Det var en slagen Zymer Bytiqi etter kampen som allikevel tok seg tid til en prat med fotballnerd.no

Det var vel ikke denne sesongåpningen dere hadde håpet på? Hvor skuffet er du og hva var det som ikke fungerte idag?

– Nei det var det ikke, veldig skuffet over det vi leverte. Vi leverte en ok 1.omgang og følte vi hadde grei kontroll, men 2.omgang så styrer dem det meste og straffer oss hardt på våres egne feil. Så det er noe vi må rette på til neste kamp, sier Bytiqi til fotballnerd.no

Brede Moe var ikke fornøyd med 1.omgang, men veldig fornøyd med hvordan Bodø/Glimt fremsto i 2.omgang

– Jeg synes vi er unøyaktige og ikke på vårt beste i 1. omgang. Etter pausen så tar vi mer tak i ting, og vi merker at Viking sliter mer og mer med å flytte bein når vi flytter ball. Alt i alt vinner vi fortjent etter en sterk 2. omgang, og vi sier oss fornøyd med en bra start på en vanskelig bortebane, sier Moe til fotballnerd.no

Kristoffer Løkberg var også selvsagt skuffet etter seriepremièren. 

– Vi tapte fortjent for et bedre lag. Skuffende å gi fra seg ledelse selvsagt, men må bare hjem og trene. Ikke tid til å grave seg ned i dette tette kampprogrammet, selv om det er det jeg har lyst til.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -