Moen Foss avgjorde bunnkampen mot Aalesund: – Fantastisk deilig

164

(Sandefjord – Aalesund 1-0) Matchvinner Sander Moen Foss’ første kommentar etter kampen viser hvor viktig seieren er for Sandefjord.

– Fantastisk deilig, sier 21-åringen til Fotballnerd.no.

I en sjansefattig førsteomgang skapte begge lag én stor mulighet hver. Mens Simen Nordli ikke traff målet med sin heading, gikk Sivert Gussiås’ volley rett på Gudmund Kongshavn.

Sander Moen Foss siktet bedre drøye ti minutter før pausen. Høyrebacken kom på overlapp og konverterte Erik Brendens gode gjennombruddspasning ved å plassere ballen i lengste hjørne.

– Jeg får en super ball av Brenden, får et bra første touch og setter den nede i hjørnet, beskriver målscoreren kampens eneste nettkjenning.

Etter pausen ble det enda færre sjanser. Særlig Aalesund skuffet i det offensive spillet og klarte ikke å true Sandefjords forsvar. Vertene gikk dermed seirende ut av kampen.

– En ekstremt viktig seier, konkluderer Moen Foss.

Mens Aalesund forblir på sisteplassen med tre poeng, har Sandefjord nå sju poeng og forlater kvalifiseringsplassen.