Moldes toppscorer, Björn Bergmann Sigurðarson, solgt til FC Rostov.

486
Björn Bergmann Sigurðarson er solgt til FC Rostov. Foto: Molde FKs hjemmeside

Molde FK bekrefter idag at lagets toppscorer i 2017-sesongen, Björn Bergmann Sigurðarson, er solgt til FC Rostov.

– Jeg har hatt det så gøy i Molde FK og blitt glad i alle i og rundt denne klubben, både de ansatte og spillerne som jeg kaller mine venner i dag. Det har vært veldig kult å få trene under teamet til Ole Gunnar, og jeg har lært mye av dem. Dette er en sjanse jeg bare måtte ta for å spille på et høyere nivå, sier Sigurðarson til klubbens hjemmeside

– Bjørn er en super gutt å jobbe med. En humørspreder på og utenfor banen. Vi har visst om hans ferdigheter lenge, men han trenger å spille og trene regelmessig for å få fram potensialet sitt og dette har vi greid sammen med vårt medisinske apparat. Vi takker han for et fantastisk bidrag i Molde FK og ønsker han virkelig lykke til i Russland og håper å se ham spille for Island i VM, sier Molde FKs manager, Ole Gunnar Solskjær. 

Sigurðarson spilte for Molde FK i 2014-sesongen da han var på utlån fra den engelske klubben, Wolverhampton. Han har også vært innom FC København (lån) men kom tilbake til Molde FK sommeren 2016. Da med en kontrakt ut 2019-sesongen.

- Annonse -

Han ble toppscorer for Molde FK med sine 16 fulltreffere i fjorårets sesong og nå går turen til Russland og FC Rostov. FC Rostov ble forøvrig slått ut av Manchester United i 8-delsfinalen i Europa League, mars 2017.

Vil du være med på vår storsatsing?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -