Mons Ivar Mjelde: – Vet jeg står foran en stor oppgave

771
FOTO: Mons Ivar Mjelde (Wikimedia)

Mjelde var litt sliten etter en lang natt i et sete på Bergensbanen over fjellet, men veldig engasjert i forhold til oppgavene som venter han.

Han åpnet pressekonferansen med å uttrykke sympati til Jan Halvor Halvorsen.

– Jan Halvor er en god kollega og det er aldri kjekt å se en trener gå. Jeg har respekt for jobben Jan Halvor har gjort.

Les også: Jan Halvor Halvorsen ferdig i Fredrikstad

- Annonse -

Mjelde befant seg på ferie i hytta i Sogn da Fredrikstad tok kontakt

– Vi snakket sammen på Mandag kveld, Tirsdag ble vi enige. Har vært på hytta i Sogn på ferie. Jeg er en familiemann, det gikk fort i svingene og vi måtte selvsagt tenke oss nøye om
når vi skal flytte fra vestlandet og overta en sånn jobb.

Står foran en stor oppgave

– Vet jeg står foran en stor oppgave. Jeg er opptatt av å bygge lag. Hele klubben og spillergruppa må stå samlet. Vi må peke oss ut en stø kurs utover høsten mot felles mål. Det er naivt å tro at jeg kan gjøre alt, spillerne må gjøre jobben på banen. Jeg skal ha møte med spillerne etterpå hvor jeg får lagt frem mine tanker og høre deres. Jeg har sett en del av kampene og dannet meg et inntrykk. Jeg liker utfordringer og ser på dette som en utfordring.

Les også: Mons Ivar Mjelde tar over Fredrikstad

Størst fokus på de som er her

– Det er naturlig å ha størst fokus på de som er her. Har sett noen posisjoner som det trengs forsterkninger, men hovedfokus er på de som er her. Jeg kommer til å gjøre noen endringer som jeg mener er bra. Det å skape et kollektiv kan man gjøre ved å endre noe, så det blir nok noen endringer når jeg skal sette mitt preg på dette.

Vil danne egne inntrykk

– Har lyst til å danne mine egne inntrykk, uten å ha så mye fokus på hva som har vært. Vi trenger kvalitet på treningsfeltet og den jobben begynner idag. Min tankegang vil jeg gi til spillerne før jeg gir den til dere, avslutter Mjelde på pressekonferansen.

Les også: Risholt: – Jeg kan og vil være med på å snu dette

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -