Moss med fullt fortjent seier over Fredrikstad

383

(FFK – Moss 1-2)

At det er en divisjon mellom lagene kom ikke til syne på Fredrikstad stadion idag.

Det ble en tafatt 1.omgang med dårlig tempo og oppstykket spill fra begge lag. En omgang som det ikke er så mye å skrive hjem om. 0-0 ble pauseresultatet.

I 2.omgang så vartet Moss opp med flere gode angrep, 0-1 til Moss kom når det var spilt 52 minutter etter flott spill og det var en nydelig scoring fra 16 meterstreken av prøvespiller Bajram Ajeti . Han dunket ballen inn bak en sjanseløs Fredrikstad-keeper Per Morten Kristiansen.

Samspillet til Fredrikstad var en mangelvare i denne kampen, det ble bare glimtvis bra. Patrik Karoliussen ble altfor dyp i sin midtbanerolle. Det var Mosse-midtbanen med Thomas Klaussen og prøvespiller Adnan Heidar som vant midtbanekampen. De var tette og kompakte og styrte spillet til Moss på en glimrende måte.

Ett snaut kvarter før slutt så blir ballen slått nydelig inn i bakrommet av Bajram Ajeti, Omar Fonstad El Ghaouti tar ballen med seg og setter inn 0-2.

– Det var deilig å score i den treningskampen som betyr mest i prestisje i år. Scoringer hjelper på selvtilliten og den i dag var intet unntak, sier El Ghaouti til Fotballnerd.no

– Vi er gode, særlig i 2 omgang og jeg mener det er fortjent at vi vinner mot et godt FFK, avslutter Ghaouti.

Moss sto tett og kompakt i forsvar og det var vanskelig for Fredrikstad å bryte gjennom, men syv minutter før slutt så spiller tidligere Mosse-spiller Steffen Nystrøm igjennom Kristian Brix som setter ballen i mellom bena på Mosse-keeper Christian Sukke.

Fornøyd med resultatet.

Moss sin assistenttrener Ole Martin Nesselquist:

– Veldig fornøyd med resultatet først og fremst. Scorer to flotte mål, og viser gode tendenser i angrepsspillet vårt. Forsvarer oss tidvis godt også, men har mer å gå på i etablert lavt press. Slipper til noen enkle sjanser. Men alt i alt godt gjennomført til å være februar, sier Nesselquist.

1-2 blir sluttresultatet og Moss vinner fullt fortjent.

Trykk her for å se scoringene til Moss. (Moss-Avis)