Hadde ikke råd å reise til Tanzania, får 20.000 dollar i bot

217

Tchads fotballforbund har ikke mye penger, og har nå fått en bot på 20.000 dollar etter å ha trukket seg fra mandagens kamp mot Tanzania fordi de ikke har råd til reisen.

Kampen skulle inngå i kvalifiseringen til Africa Cup of Nations, det afrikanske mesterskapet. Kampen skulle vært spilt i Der El Salam.

Det afrikanske fotballforbundet (CAF) sier at Tchad får en bot og ikke vil få muligheten til å delta i neste utgave av Africa Cup of Nations.

«Vårt land sliter med effektene av den globale økonomiske krisen. Som en konsekvens av dette har vår deltakelse i forskjellige konkurranser fått seg et alvorlig slag,» skriver Tchads fotballforbund i en offisiell uttalelse.

- Annonse -

Tchad spilte i gruppe G i kvalifiseringen til mesteskapet som går i Gabon neste år. At de nå er ute av konkurransen gjør at Egypt, Nigeria og Tanzania kjemper om den ene plassen i mesterskapet. Tchad lå nederst i gruppen etter tre kamper og null poeng. Egypt med sju poeng leder foran Nigeria med fem poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -