– Mourinho håper Morata er på plass før uken er over

258

José Mourinho håper at Manchester United har gjennomført et kjøp av Alvaro Morata før neste uke er over, skriver Daily Express.

De spanske gigantene Real Madrid nekter å la spilleren gå for under £ 70 millioner, som de mener Alvaro Morata er verd. Ifølge flere kilder skal allerede de personlige detaljene være på plass med Manchester United, som har gjort den 24 år gamle spissen til sin prioritet på spissplassen, Real Madrid skal ha mottatt et bud på £ 60 millioner det skal ha blitt blankt avvist av Real Madrid.

Men de to klubbene skal ifølge Daily Express igjen sette seg rundt forhandlingsbordet i løpet av uken, å forsøk å komme til enighet om en overgang for spilleren. Manchester United-spillerne skal etter planen tilbake til treningsfeltet den 7. juli.

Portugiseren håper at overgangen er i boks så tidlig som mulig helst i forkant av Uniteds pre-season tur til USA, hvor de spiller første kamp mot LA Galaxy den 15. juli. Daily Express skriver også at klubben skal ha flere samtaler med Inter, om  kroatiske Ivan Perisic. 

- Annonse -

I en mulig overgang er det Manchester United som skal ha de beste kortene. Klubben skal angivelig ha kommet med et bud på £ 35 millioner, som italienerne skal ha avvist. Inter skal visstnok kreve rundt £44 millioner for Perisic, men kan bli tvunget til å inngå en kompromiss Manchester United.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -