Münster slo Meppen – Nytt Uerdingen-tap

100

Preußen Münster er Osnabrücks fremste forfølgere. Mot bunnlaget SV Meppen vant Münster 2-1 og ligger kun ett poeng bak serielederne. Uerdingen, derimot, tapte sin fjerde kamp i de siste seks rundene.

SV Meppen – Preußen Münster 1-2

I første omgang var kampen jevn og begge lag hadde gode muligheter. Ingen av lagene klarte å utnytte sjansene, og det ble ingen scoringer før pausen.

I andre omgang scoret først Tobias Rühle og fire minutter senere Rene Klingenburg for Münster. Münster hadde flere muligheter, men på overtid scoret Nick Proschwitz for Meppen. Scoringen endret ikke kampens utfall. Mens Münster ligger på andre plass er Meppen nest sist.

KFC Uerdingen 05 – Sportfreunde Lotte 0-2

Tre poeng bak Münster ligger Uerdingen. Uerdingen hadde ballen mest, men uten å være farlige. Lotte var farlige etter overganger og tok ledelsen ved Maximilian Oesterhelweg.

Lotte var fortsatt best etter pausen, men Uerdingen hadde også noen muligheter og traff blant annet stolpen. Lottes sikret seg likevel en fortjent seier etter Gerrit Wegkamps scoring ti minutter før slutt.

SpVgg Unterhaching – Karlsruher SC 0-0

Både Unterhaching og Karlsruhe kunne ha hatt like mange poeng som Uerdingen, men klarte ikke å score mot hverandre. Karlsruhe var best i første omgang og hadde noen store sjanser, særlig etter dødballer.

I andre omgang fortsatte Karlsruhe å være best, men også å være uheldige foran målet. Til tross for flere sjanser lyktes ikke gjesten med å score, slik at begge lag til slutt fikk ett poeng.

Würzburger Kickers – Hallescher FC 1-2

Akkurat som Unterhaching og Karlsruhe har også Halle tjue poeng. Mathias Fetsch sendte gjestene i føringen i en jevn kamp. Kun fire minutter senere utlignet Würzburg ved et straffespark av Orhan Ademi.

Ti minutter etter pausen var det på nytt Fetsch som sendte Halle i ledelsen. Würzburg var deretter offensive, men Halle forsvarte seg smart og holdt Würzburg unna eget mål.

SV Wehen Wiesbaden – FSV Zwickau 0-0

Det fjerde laget i ligaen med tjue poeng er Wehen. I en første omgang som var preget av defensiv stabilitet tok det til kort før pausen før hjemmelaget hadde noen muligheter.

Etter pausen ble kampen bedre. Begge lag ønsket å spille offensivt, og begge kom til noen gode muligheter. To minutter før slutt reddet Johannes Brinkies et straffespark av Manuel Schäffler og sikret Zwickau ett viktig poeng i bunnstriden.

Hansa Rostock – Fortuna Köln 3-1

Rett foran lagene med tjue poeng ligger Rostock med 21 poeng. Mot Köln fikk Rostock god hjelp av motstanderens forsvarsspillere til å score mål. Oliver Hüsing, Kai Bülow og Merveille Biankadi sørget for 3-0-ledelsen til pausen.

I andre omgang holdt Köln kampen jevnere og hadde noen gode muligheter. Unntatt Maik Kegels frisparkmål fikk gjestene ikke noe ut av det og tapte til slutt fortjent.

Energie Cottbus – FC Carl Zeiss Jena 2-1

Sett under ett var kampen jevn i første omgang. Cottbus begynte best, mens Jena etter hvert tok styringen. Begge lag hadde gode muligheter. Tre minutter før pausen sørget Marc Stein for hjemmelagets ledelse.

Rett etter pausen økte Dimitar Rangelov, men kun fire minutter senere scoret Jena ved Julian Günther-Schmidt. Det kom likevel lite fra Jena etter scoringen, slik at Cottbus vant fortjent.

TSV 1860 München – SG Sonnenhof Großaspach 2-2

Sascha Mölders sendte 1860 i ledelsen etter kun seks minutter. Etter halvspilt omgang utlignet Dominik Pelivan. Begge lag hadde flere muligheter utenom scoringer, men scorte ikke flere mål før pausen.

I andre omgang snudde Makana Baku kampen, men ti minutter før slutt utlignet Mölders. Akkurat som i første omgang hadde begge lag flere muligheter, og poengdelingen var til slutt fortjent.