Nainggolan: «Vi kan utfordre Juventus»

172

Juventus har vunnet Serie A fem år på rad og har handlet stort i sommer med både Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic, Medhi Benatia, Marko Pjaca og Dani Alves inn dørene. De fleste tror at Juventus vil vinne ligaen for sjette året på rad.

Romas belgiske midtbanestjerne Radja Nainggolan tror imidlertid at de vil være i stand til å utfordre Juventus om Scudettoen.

Roma tapte bare fire kamper forrige sesong, færre enn noen andre lag, men 11 poengdelinger gjorde at de havnet et stykke bak og trener Rudi Garcia ble erstattet av Luciano Spalletti.

LES OGSÅ: Kommentar: Juventus gikk all-in for Higuain, og mener alvor!
LES OGSÅ: Den tredje høyeste overgangssummen er et faktum

- Annonse -

Hovedstadslaget kom sterkt på slutten og sikret Champions League etter at de vant de fem siste kampene.

«Selvfølgelig så synes jeg Juve har gjort det meget godt på transfermarkedet i sommer og har også kontinuitet i stallen. Men til slutt så skal alle lagene møte hverandre, og det laget som vinner det som viser størst stabilitet,» sier Nainggolan til Radio Roma.

«De siste årene har Juventus alltid vært foran, men hvis vi starter sesongen slik vi avsluttet den forrige så vet man aldri hvor man kan ende opp,» sier midtbanestjernen.

(Foto: Youtube)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -