Napoli-presidenten: Allegri beundrer Marek Hamsik

154

Juventus trener Massimiliano Allegri er forelsket i Napoli-kapteinen Marek Hamsik, sier Napoli-presidenten Aurelio De Laurentiis

Med sine 11 år i Serie A, har sloveneren Marek Hamsik blitt en av Serie As mest respekterte midtbanespillere. Derfor har han ikke overraskende mange beundrere. Blant dem er Juventus treneren Massimiliano Allegri, som først skal ha forsøkt å hente Marek Hamsik til AC Milan og senest til Juventus, hvor han er trener nå.

Men nå understreker presidenten i SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, at klubben fra Sør i Italia at klubben alltid har sagt til Allegri at det blir uaktuelt og selge spilleren til hans klubber. Presidenten snakket også om Hamsiks mulige forandring til Kina, som ikke lenger er aktuelt.

– Tidligere kom det et bud fra AC Milan, når Allegri var trener for dem og senest fra Juventus på spilleren, skal De Laurentiis, ha sagt ifølge Football Italia.

Jeg tenkte aldri på at han muligens skulle skifte til Kina. Jeg har folk der borte, og vet hvordan kineserne tenker. Nå fastslår han også fast at Allegri er forelsket/beundrer av Marek Hamsik.

- Annonse -

“Mange ting er sagt, men det tar lang tid før noe skjer.”

Hamsik selv har annonsert at en av grunnene til at han valgte å bli i Napoli var den nye treneren, Carlo Ancelotti, som ønsket å gjøre ham til klubbens “nye kaptein”.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -