Napoli skuffet hjemme mot Atalanta

61

Napoli klarte bare 1-1 hjemme mot Atalanta da de møttes til dyst mandag.

Det italienske seriemesterskapet er allerede avgjort, det gikk til Juventus også denne sesongen.  Noe som betyr at Napoli ikke ta igjen suveren Juventus. Laget ligger på en soleklar andreplass, med seks poeng ned til Inter som innehar tredjeplassen. Inter som også bare klarte uavgjort mot AS Roma i helgen.

Det var også hjemmelaget som startet klart best, etter 27 minutter var Dries Mertens frempå og sendte vertene opp i ledelsen. Lagene gikk til pause på 1-0 til hjemmelaget.  Målet til gjestene skulle komme i midten av andre omgang når  Duvan Zapata sendte ballen i mål til 1-1. Atalanta kunne ha stukket av med alle tre poeng i kampen. Men lagene delte poengene seg i mellom.