Nedrykkstruede Fredrikstad med flere forsterkninger

610
Obos Ligaen Fredrikstad
Fredrikstad logo

Her om dagen signerte Fredrikstad Johnny Per Buduson fra FK Haugesund, idag signerte de spiller med allsvenskan erfaring, klubben fra Østfold ruster opp til kampen for tilværelsen i høst.

Etter en mager vårsesong hvor klubben stod med kun 13 poeng, har laget nå valgt å hente inn forsterkninger. Klubben ryktes lenge å hente Haugesunds angriper Johnny Per Buduson, Buduson ble her om dagen klar for klubben etter at han hadde deltatt i Europa Leauge kamper for Haugesund, der har klubben en låneavtale ut sesongen med opsjon for å kjøp etter sesongen. Før dette hadde de signert Henrik Bredeli fra Strømsgodset på 19 år på en kontrakt ut sesongen. Bredeli spiller venstreback og klubben åpner da får at Kevin Wright kan være på vei ut av stadionportene på Værste.

Hentet svenske idag

Idag innkalte klubben til nok en pressekonferanse på Sky bar Quality Hotell. Denne gangen er det svenske Alexander Henningson fra Halmstad som kommer til laget. Midtbanespilleren kommer, i følge fredrikstadfk.no, på en permanent avtale frem til 2018 sesongen.

Joacim Heier sier til samme side at dette er en midtbanespiller som er ung og erfaren men som har spilt både på nest øverste og øverste nivå i Sverige. Dette er en spiller som har rykket opp tre ganger, to ganger opp til Allsvenskan sier Heier til fredrikstadfk.no.

– Han vil tilføre midtbanen vår fart, løpskraft og en offensiv tilnærming. Alexander huker av for mange av de kriteriene vi har for å bli hentet til FFK avslutter sportsjefen til nettstedet.

Rocky Lekaj neste inn

F-b.no meldte tidligere idag at Rocky Lekaj er veldig nære spill i Østfoldklubben. I følge en supporter på Facebook siden FFKsupporter’n så er Lekaj på vei til Fredrikstad for å signere. Spilleren har vært på familietur i Hellas og har kommet derifra i kveld, og skal være på vei til klubben i morgen for å signere for klubben.

Lekaj spiller for Kristiansund og har også vært aktuell for Kongsvinger i årets sesong, han slo igjennom i Raufoss for noen år tilbake og ble hentet til Kristiansund etter der. Der har han slitt med spilletid og han skal nå ønske seg til Fredrikstad FK for å fortsette karieren der.

Dersom Lekaj signerer i morgen har klubben vært aktive i dette overgangsvinduet. De har kvittet seg med spillere som Mats Andre Kaland, Kristian Brix, Dinko Trebotic og Moustapha Ndaiye og inn har Henrik Bredeli, Alexander Henningson og Johnny Per Buduson kommet, dermed blir det spennende å se hvordan disse gjør det når de debuterer på Søndag mot Strømmen.

Kommentarer

kommentarer