NENT senker prisene på sin sportspakke: Dette er en usett situasjon

469
NENT senker prisen på sportspakken. Foto: NENT

Nordic Entertainment Group (NENT), som har rettighetene til flere store fotballigaer, senker nå prisen på sin sportspakke.

For øyeblikket står fotballen rundt om i Europa stille. Hvor dem fem største ligaene har blitt suspendert/utsatt. Det betyr også at seerne ikke vil kunne se fotball den kommende måneden, og det vil nå få konsekvenser for rettighetshaverne.

Nordic Entertainment Group (NENT) tar nå konsekvensene av kanselleringene og senker prisen på sportspakken på Viaplay til 119 norske kroner. Det kommer frem i en pressemelding fra NENT.

– Vi står overfor en enestående situasjon med omfattende utsettelse av mange store sportsligaer og arrangementer. Vi forstår og respekterer beslutningene tatt av arrangører av sportsbegivenheter rundt om i verden som med rette er fokusert på å beskytte helse og velvære for idrettsutøvere og fans. Vi er i nær kontakt med arrangører for å diskutere hvordan situasjonen vil bli håndtert i fremtiden, sier Anders Jensen, administrerende direktør i NENT.

- Annonse -

Hvis ligaene ikke gjenopptas, vil NENT søke erstatning fra rettighetseierne.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -