Neville: "United vil bare bli bedre"

114

Neville: «United vil bare bli bedre»

Manchester Uniteds gamle kaptein, og nå Sky-ekspert, tror United bare vil bli enda bedre, og var imponert over gårsdagens sterke seier over byrival Manchester City.

Gary Neville har en stor stjerne i United-fansens hjerter, den gamle høyrebacken var med på store deler av eventyret til United utover 90-tallet og starten av 2000-tallet, og ble etter hvert Sir Alex Fergusons trofaste kaptein. Nå er engelskmannen blitt en særdeles annerkjent ekspert for Sky Sports, og uttaler seg ofte svært presist om det som skjer i Premier League. Han har tidligere vært kritisk til ting som har skjedd i United etter at Sir Alex forsvant, men er nå veldig positiv til Van Gaal og hans United.

– Neste sesong, Van Gaal vil se på kampene hans mistet poeng denne sesongen og vil tenke at med tanke på hvordan de spiller nå at disse kampene de kan de vinne neste sesong. Jeg tror selvtilliten vil bare øke på treningsfeltet. Det er spillere i den garderoben som har vunnet titler, og de vil få tilbake den følelsen at prestasjonene og selvtilliten er på vei tilbake.

Fansen fikk masse skryt for den elektriske stemningen som var på Old Trafford i går, og dette skrøt også Van Gaal og spillerne av etter kampen i går.

- Annonse -

– Dette er første gang Louis Van Gaal, Juan Mata og Marouane Fellaini har sett Old Trafford skikkelig, med tanke på atmosfære, fortsetter Neville.

– Det er hva Manchester United kan lage, og det vil gi dem enormt med selvtillit. Det gjør det alltid når du vinner storkamper. De virker så fulle av selvtillit nå. Det har vært fire fantastiske kamper. Mot Spurs, man sa kanskje «Spurs var dårlige idag, de var ikke seg selv» så man tenkte kanskje «var dette virkelig så bra?».  Å gå til Anfield og vinne, får deg virkelig på tå, fordi det er tøft sted å spille uansett hvordan Liverpool spiller, hvor i sesongen det er, eller hvordan United og Liverpool ligger i forhold tilhverandre på den tiden.

– Men å komme hit i dag, spesielt etter City tok ledelsen, det er en skikkelig prestasjon, avslutter Neville.

Neste helg får Manchester United nok en mulighet til å teste sitt nivå. Da skal de nemlig spille borte mot ligaleder Chelsea, på det stadionet United har slitt mest på i Premier League-historien, nemlig Stamford Bridge. Vinner United der, så bør man virkelig se opp for de røde djevlene neste sesong.

Kilde: Sky Sports

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -