New Zealand vant treningskamp i England

120
Sarah Gregorius avgjorde kampen mellom England og New Zealand. Bilde: Camw, Wikimedia.

(England – New Zealand 0-1) England har tapt sin siste kamp før VM i Frankrike. En keepertabbe og sjansesløseri sørget for at New Zealand vant kampen i Brighton.

England dominerte kampen fra begynnelsen og skapte en del farlige situasjoner. De engelske angrepsspillerne ble dog stoppet av New Zealands oppofrende forsvar eller av målvakten Erin Nayler. New Zealand, som hadde nok med å forsvare seg, kom først i omgangens siste minutt til en god mulighet.

Fire minutter etter pausen sendte Sarah Gregorious New Zealand i føringen. Englands keeper Carly Telford fikk uventede problemer med et langskudd og måtte gi retur. Gregorious var først på returen og scoret fra kort hold.

Også etter scoringen var England best, men fortsatte å sløse bort målsjansene. Vertene manglet effektiviteten foran målet og klarte ikke å utligne.