Neymar tilbake til Spania?

249

I følge et oppslag i AS.COM i dag har PSG akseptert at Neymar kan selges tilbake til Spania for 200 mill. EUR. Det foreligger visstnok ikke noe konkret bud, men det er nok et ledd i at PSG står i fare for å miste retten til CL-spill etter at det er åpnet for ny etterforskning i forbindelse med brudd på Financial Fair Play bestemmelsene.

- Annonse -

Det har kontinuerlig vært spekulert i at Neymar ikke har vært fornøyd i PSG. Det har vært snakket om konflikter med bl.a. Cavani. Neymar har flere ganger vært i Barcelona og hilst på sine tidligere venner der. Dembele som ble kjøpt inn for å erstatter har ikke slått til som forventet. I tillegg har det vært en del småsaker knyttet til bl.a. disiplin og rett fokus.

Real Madrid har ikke fornyet laget på lenge, og de har ikke erstattet Ronaldo. Dette er så klart en gylden mulighet omn disse ryktene stemmer. Som vi sa flere ganger under Ronaldo-overgangen i sommer, Neymar er den eneste som kan fylle tomrommet. De fleste vil nok mene at han ikke er så god som Ronaldo, men det er også noe med stjernestatusen. Neymar er en av få superstjerner i fotballen. Real Madrid har ingen slike stjerner etter at Ronaldo forsvant.

De sies at representaner fra Barcelona allerede har vært i London og snakket med agent og far Neymar senior. Neymar er godt likt i Barcelona og fansen vil nok gjerne ha han tilbake. Han har veldig gode relasjoner til flere av spillerne bl.a. Messi og Suarez. Coutinho er blant hans aller beste venner. Om det skulle bli Barcelona, så er det nok mest sannsynlig at Dembele blir solgt for en god pris, trolig rundt 100 mill. EUR.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer