Nice-presidenten: Balotelli skal ikke behandles annerledes

115

Mario Balotelli har tatt de første skrittene mot å få fotballkarrieren sin tilbake på rett spor i fransk Nice.

Klubben har ikke gjort noe spesielt for å håndtere den karismatiske italienske-spissen. Med fem mål på sin tre seriekamper for Nice, har Mario Balotelli virkelig fått en pangstart på oppholdet i Franske Nice, og nå spekuleres det i hvor lenge klubben kan holde på italieneren. Som har en fortid i Manchester, Milano og Liverpool.

Nice presidenten Jean-Pierre Rivere, er krystallklar på at Mario Balotelli “ikke skal behandles annerledes”.

– Nå nyter vi virkelig prestasjonen til Mario Balotelli.  Vi er glade for at han er en del av troppen og at han har funnet seg godt til rette i byen og klubben, sier Rivere til italiensk Tuttomercatoweb.

- Annonse -

Den italienske spissen med det enorme talentet har hatt en ujevn karriere og har en personlighet som er vanskelig å håndtere, men det er ikke noe dem har tatt stilling til ved den sørlige kysten av Frankrike.

– Det er ingen hemmelighet. Han er en normal person og en god gutt. Jeg er ikke hans venn. Vi har de vilkårene som må være mellom presidenten og spillerne. Vi har et godt samarbeid og har et godt profesjonelt forhold, men vi er ikke venner. Mario må ikke behandles annerledes, han er en gutt som alle de andre, sier Rivere til den italienske media.

Nice er etter de e åtte kampene er på en førsteplass i Ligue 1. I tillegg til sine fem liga scoringer på tre kamper har Balotelli scoret et mål i Europa League.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -