Nicki Bille i nye problemer – anmeldt for vold

336

Den tidligere Rosenborg-spilleren har nok engang havnet i problemer.

Ifølge Ekstra Bladet og BT har Nicki Bille vært involvert i en ny voldshendelse med en dørvakt natt til lørdag. Ifølge de to avisene skal hendelsen ha forespilt seg på en nattklubben Level at Nørregade i København natt til lørdag.  

Michael Hansen, som eier sikkerhetsfirmaet M & M Hansen Guard Service, bekrefter at en av hans ansatte ble angrepet av Nicki Bille. Avisen skriver videre at dørvakten skal ha fått seg tre knyttneveslag i ansiktet som gjorde at han ramlet i bakken og slo hodet i asfalten, skriver Ekstra Bladet.

– Det tar 10-12 sekunder. Dørmannen sier ikke engang noe til ham, så han får tre slag. Høyre, venstre, høyre. Og så løper jeg etter ham med noen kolleger. Han går ned Strøget, sier Michael Hansen til avisen.

Københavns politi informerer om at det har vært ute for en episode av vold i området. Politiet vil ikke oppgi navn på personen. Ritzau har forsøkt å få en kommentar fra Nicki Bille og hans agent, Nikola Juric, men det har ikke lykkes å nå frem.  

To måneder siden sist episode

Det er akkurat to måneder siden at Nicki Bille sist ble arrestert for å truet en forbipasserende  med en luftpistol i København. I sommer ble Bille også dømt til en måneds fengsel og en bot på 30 000 kroner for å ha slått en kvinne i Monaco.

Kommentarer

kommentarer