Niende strake seier for Juventus

137

Juventus var ute etter sin niende strake trepoenger samt muligheten til å innta andreplassen i Serie A da de gjestet Sampdoria for å avslutte den 19.serierunden.

De regjerende seriemesterne har hentet seg inn etter den svake ligastarten. Allegri og hans mannskap er tilbake på vinnersporet og er for all del med i kampen om Scudettoen.

I kampen mot Sampdoria kom gjestene fra Torino klart best i gang og etter 20.minutter var Paul Pogba i søkelyset da han med ryggen mot mål dempet ballen på brystet, snudde seg og sendte ballen ned i det lengste hjørnet på hel volley. Juventus å kontrollere kampen og ledelsen holdt til pause.

Khedira doblet

Lagene kom uendret ut til den andreomgangen og etter kun et minutt ut i omgangen sendte Paulo Dybala Sen nydelig pasning igjennom til Sami Khedira som holdt hodet kaldt alene med Emiliano Viviano i Sampdoria målet og doblet ledelsen.

Sampdoria forsøkte å komme tilbake i kampen og fikk lønn for strevet etter snaut timen spilt. Antonia Cassano scoret sitt første mål for sesongen og reduserte til 1-2.

Hjemmelaget jaget utligningen, men Juventus holdt stand og var ved flere anledninger nære å punktere kampen.
Hverken Sampdoria eller Juventus maktet å sette ballen i nota, dermed tok Juventus med seg alle tre poengene tilbake til Torino og klatret dermed opp på andreplass i Serie A, på bedre målforskjell en Inter på tredjeplass.
Sampdoria holder stand på 13.plass, kun et poeng foran Torino som har en kamp mindre spilt.