Nimåls-thriller i Jena – Ny Osnabrück-seier

99

Tilskuerne i Jena fikk presentert en meget underholdende kamp, som Unterhaching til slutt vant 5-4. På toppen vant både Osnabrück og Uerdingen, mens Rostock tapte i Lotte.

FC Carl Zeiss Jena – SpVgg Unterhaching 4-5

I en kamp som bølget fram og tilbake stod det uavgjort til pausen. Marc Endres sendte Unterhaching ledelsen, men Dominik Bock og Phillip Tietz snudde kampen. Stephan Hain utlignet på tampen av omgangen.

I andre omgang sendte Julian Günther-Schmidt Jena på nytt i føringen, men to scoringer av Hain snudde kampen igjen. Felix Brügmann utlignet, men Lukas Hufnagel sikret Unterhaching tre poeng. I tillegg til sine fem scoringer traff gjestene også fem ganger treverket.

VfL Osnabrück – Energie Cottbus 3-1

I første omgang var Osnabrück sjeldent og Cottbus aldri farlige. Osnabrück hadde noen sjanser i begynnelsen av kampen og tok ledelsen etter en halvtime ved Marc Heider.

I andre omgang økte Manuel Farrona-Pulido ti minutter før slutt. Fabio Viteretti sørget for nytt håp i Cottbus-leiren, men Sebastian Klaas avgjorde kampen. Med 33 poeng er Osnabrück fortsatt serielederne.

KFC Uerdingen 05 – VfR Aalen 2-0

Uerdingen ligger fem poeng bak serielederne. Maximilian Beister scoret kampens første mål etter fem minutter. Deretter var det kun Aalen som skapte sjanser, men klarte ikke å score.

Ti minutter etter pausen økte Oguzhan Kefkir ledelsen. I andre omgang skapte hjemmelaget flere muligheter, og fortjente til slutt seieren.

Sportfreunde Lotte – Hansa Rostock 1-0

Kampens første mulighet utnyttet Sinan Karweina etter et drøyt kvarter. Lotte forsvarte seg smart og lot ikke Rostock komme til sjanser. Hjemmelaget hadde én stor mulighet til før pausen, men maktet ikke å utnytte denne.

Etter pausen kom Rostock til noen avslutninger, men sett under ett hadde Lottes forsvar god kontroll på Rostocks angrepsspillere. Hjemmelaget vant til slutt fortjent og ligger på midten av tabellen, mens Rostock ligger noen poeng bak opprykksplassene.

Hallescher FC – SG Sonnenhof Großaspach 2-0

Etter seieren mot Großaspach er Halle fortsatt med i toppstriden. Björn Jopek utnyttet hjemmelagets første målsjanse. Großaspach hadde flere gode muligheter i løpet av omgangen, men drev med sjansesløseri.

I andre omgang tok Halle kontroll over kampen. Gjestene kom ikke til flere sjanser. Halle, derimot, økte ledelsen ved Mathias Fetsch og tok tre poeng.

Fortuna Köln – Würzburger Kickers 0-0

Köln var best i de første 45 minuttene og skapte flere gode sjanser. Würzburg kom kun til én god mulighet og var heldige at det stod uavgjort til pausen.

I andre omgang tok Würburg styringen, men ble kun sjeldent farlig. Köln var harmløse i hele andre omgang, og kampen endte til slutt med en fortjent poengdeling.

FSV Zwickau – SV Meppen 1-1

Begge lag prøvde å skape sjanser, men det var kun Meppen som lyktes med det. Nich Proschwitz belønnet bortelaget med sin scoring etter en halvtime, mens Zwickau var harmløse.

I andre omgang fokuserte Meppen på å forsvare seg. Zwickau hadde få ideer og klarte sjeldent å true gjestenes forsvar. I det siste ordinære minuttet utlignet Nico Antonitsch og sikret vertene likevel ett poeng.