NM 1.runde: Lillestrøm Sportsklubb lett videre etter 7-0 borte mot Bjørkelangen

67
Bjørkelangen v Lillestrøm 1.runde cupen 2024

Nyopprykkende Bjørkelangen, lokalisert i Norsk Tipping ligaen, inviterte til fotballfest da Lillestrøm kom på besøk i 1.runde i cupen. Alle var spente på om det var her cupbomblen skulle smelle, men det var langt i fra at den muligheten skulle skje. LSK stilte forøvrig med et reservelag der alle fra startoppstillingen fra forrige seriekamp, glimtet med sitt fravær men noen var å finne på innbytterbenken.

Lagene følte på hverandre det første kvarteret uten at de store sjansene kom. Første målet kom etter 18 minutter når el Schaddai Furaha scorer via tverrliggern og inn i goalen.

Minutter etter, skyter Uranik Saferi retning goal, men det blir reddet på strek og til corner. Stor sjanse for LSK.

Etter 22 min, har Frederik Elkær mulighet til å fikse 2-0 til LSK, men frisparket havner i tverrliggeren.

Uranik Saferi kommer alene med keeper, men i staden for et nytt mål for LSK, går skuddet til side for mål, en utrolig sjanse!

Etter halvtimen får LSK straffe etter at Vladimir Etson Antonio Felix blir felt, og staffen tas av Daniel Johan Skaarud som gir uttelling og 2-0 til gjestene fra Lillestrøm. Men i forkant av straffen går Jonas Grahn fra Bjørkelangen og LSKs Vladimir Etson Antonio Felix løs på hverandre, og begge blir belønnet med hvert sitt gult kort.

41 min viser klokken når LSK går opp til 3-0 når Sander Moen Foss header i mål etter en corner.

Etter 44 min for hjemmelaget en megastor sjanse til redusering på et frispark, men keeper fikk avverget. Daniel Johan Skaarud header rett over tverrliggeren på en stor sjanse noen sekunder før hvilen, nok en stor sjanse!

Pause: 0-3

2.omgangen tilhørte bortelaget stort sett. 4-0 til Lillestrøm kommer etter 56 min ved Uranik Saferi som scorer på et innlegg.

5-0 til LSK kommer ved Efe Junior Lucky når han scorer til side for keeper etter et innlegg fra venstrekanten. Uret viser 58 min.

Hjemmelaget får en sjanse etter 64 min ved Ola Vestreng som blir dyttet i skuddøyeblikket og dermed går forsøket til side for mål, det ropes på straffe, uten gehør.

Minuttet etter blir det 6-0 ved el Schaddai Furaha, som dermed blir tomålsscorer.

Siste målet i kampen kommer etter 70 minutter når Daniel Johan Skaarud også blir tomålsscorer, etter et innlegg og til side for keeper. Video av scoringen:

Bjørkelangen får en ny stor sjanse etter 79.min, men LSKs keeper slår til corner. Hjemmelaget får en ny sor sjanse minutter etter, men skuddet går over mål.

Lillestrøm vinner lett i en kamp med mye publikum og en kald og sur vind.

LSK assistenttrener, Frode Kippe. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

fotballnerds utsendte Høviskeland, fikk et videointervju av LSKs assistenttrener, Frode Kippe, etter kampslutt: