Nolito i forhandlinger med Barcelona

519

I følge Sport.es som normalt er godt informert om Barcelona skriver i dag at det forhandles om en overgang for Nolito fra Celta Vigo. Det har vært snakk om dette lenge, og det er vel ingen stor overraskelse. Av økonomiske hensyn vil det trolig bli snakk om et lån ut sesongen med en opsjon for kjøp til sommeren. Det vil også trolig bli diskutert en spiller i retur, og da trolig Munir eller Sandro.

Luis Enrique kjenner Celta godt, siden han har vært trener der før han kom tilbake til Barcelona. Nolito har hatt en god sesong, selv om han har vært noe skadeplaget i det siste. Han har også blitt belønnet med en plass i den spanske landslagstroppen. Som spiss så blir det ingen enkel oppgave å spille seg til noen fast plass, men det er helt klart et behov ved fravær av enten Messi, Suarez eller Neymar. I et tøft program blir det skader, suspensjoner og behov for hvile av og til. Siden Pedro forsvant til Chelsea så har de ikke klart å erstatte han. Ungguttene Munir og Sandro har ennå ikke klart å leve opp til nivået som kreves i Barcelona.

Det har også vært diskutert å hente hjem Denis Suarez som er på lån i Villareal. Han har hatt en god sesong, men han vil trolig bli i Villareal til sommeren.

Om overgangen med Nolito går i orden, så har Barcelona forsterket laget med 3 klassespillere som har prestert godt over tid i La Liga *). Dette er veldig gode signeringer og nødvendig for en bred nok stall når det begynner å dra seg til utover våren. Barcelona ligger godt an til å kjempe om de fleste titler denne sesongen også, til tross for en noe liten bredde i stallen og Messi ute i nesten 2 måneder med skade. Dette er definitivt med på å øke sjansene for flere titler.

- Annonse -

*) Aleix Vidal fra Sevilla, Arda Turan fra Atletico og Nolito fra Celta Vigo.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -