Nordli etter sju baklengsmål mot Kristiansund: – Kollektiv svikt

569

(Kristiansund – Aalesund 7-2) Reisen til Kristiansund endte med sju baklengsmål og null poeng for Aalesund. Simen Nordli kritiserer lagets defensive opptreden.

Etter ti minutter så kampen i Kristiansund lovende ut for Aalesund. Et selvmål av Pål Erik Ulvestad sendte gjestene i føringen.

Deretter fungerte derimot lite for det nyopprykkede laget, til tross for at Holmbert Aron Fridjonsson scoret Aalesunds andre mål for dagen. I tiden mellom Ulvestads og Fridjonssons nettkjenninger, scoret hjemmelaget nemlig tre mål og snudde kampen.

I andre omgang ble vondt til verre for Aalesund. Fire flere scoringer til hjemmelaget sørget for at det ble et stygt tap for gjestene. Amahl Pellegrino scoret hat trick og presterte en sterk kamp, i likhet med flere lagkamerater.

I Aalesund, derimot, var stemningen dårlig etter kampen. Simen Nordli kritiserer lagets defensive opptreden.

– Det var kollektiv svikt. Vi er for dårlige én mot én defensivt, svarer han på spørsmålet om hva som gikk galt.

Etter poengdelingen på Lerkendal har Kristiansund nå fire poeng etter to kamper. Aalesund er blant de fem lagene uten poeng. Nordli var derfor tydelig i sin kommentar etter kampen.

– Jeg har ikke så mye mer å si enn at vi må stå sammen og reise oss, sier 20-åringen.