Nordtveit: "Dette var viktig for fansen"

127

Borussia Mönchengladbach vant i går 1-0 mot 1. FC Köln. Det er ikke en hvilken som helst kamp. Det er et lokaloppgjør, blant de heteste i Tyskland, og Håvard Nordtveit var på banen.

«Jeg er virkelig glad for at vi kunne gi fansen denne seieren fordi vi vet hvor viktig denne kampen er for dem og for hele klubben. Det var en tøff batalje, men noen ganger må man gjøre det slik for å vinne. Det er en stor dag for alle oss. Vi må bygge videre på dette i ukene som kommer,» sier Nordtveit til bundesliga.com.

Det var Mahmoud Dahoud som ble matchvinner med en scoring etter ni minutter.

Her er referat fra alle kampene i Bundesliga i går.

- Annonse -

«Vi er veldig fornøyd med denne seieren. En derby-seier er alltid spesielt og jeg er spesielt glad på vegne av fansen. Selvsagt er jeg også fornøyd med å score, men seieren komme som et lag. Raffael gjorde det fantastisk da han spilte meg fram til scoringen og gjorde at det ble en mulighet. Det understreker hvor bra vi spilte som lag,» sier Dahoud.

Dette sier trenerne om kampen:

André Schubert, Borussia Mönchengladbach: «Alt i alt så var det en veldig fortjent seier. Vi skapte mange gode sjanser, men dessverre scoret vi bare på en av dem. Vi kunne punktert kampen, men det er bra for laget at vi klarer å holde nullen og sikre en knepen seier.»

Peter Stöger, 1. FC Köln: «Det var skuffende med tapet. Vi gjorde ikke mye rett, spesielt i første omgang, og vi kom bak på grunn av det. Vi ble bedre etter pause. Vi var best på taklinger, men hvis man ikke «møter opp» en hel omgang i en Bundesliga-kamp, kan du ikke klage om du taper. Gratulasjoner til Borussia.»

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -