Norge møter Sverige i juni

42
Emilie Haavi scoret fire ganger mot Klepp. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Det norske kvinnelandslaget møter Sverige i Kalmar 10. juni.

– Dette blir gøy. Vi hadde en fin og etterlengtet samling nå, der vi fikk testet oss mot to gode motstandere. Det var helt essiensielt for oss. Jeg er kjempefornøyd med at vi får muligheten til dette også i juni, noe som vil gi oss nye viktige referanser for å utvikle oss videre. Vi hadde en fin progresjon under samlingen vi hadde nå, og spillerne gjorde en god jobb. Forhåpentligvis skal vi være på et enda bedre nivå i juni, sier landslagssjef Martin Sjögren til NFFs hjemmeside.

Les også: Helgens treningskamper

Norge spilte mot Belgia (2-0) og Tyskland (1-3) på årets første samling. I Sverige venter en tøff motstander. Laget kom til semifinalen i VM 2019, kvalifiserte seg til EM med god margin og ligger på femteplassen i FIFA-rankingen.

- Annonse -

– Sverige er blant verdens beste lag og en motstander vi naturligvis kjenner veldig godt. Vi ser frem til å møte dem, og skal gjøre alt for å ta revansje etter tapet forrige gang, siteres Sjögren.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -