Norge tok gruppeseieren og gode spillere får oppmerksomhet…

246

Med svensk trener viser de norske fotballgutta hvor skapet skal stå i Nations League. Gruppeseier er ikke hverdagskost for norsk fotball og gleden var stor da de vant over Kypros og kunne reise hjem med det beste utgangspunktet for det som kommer.

Lars Lagerbäck er mannen som med myndig hånd har styrt det norske laget frem til denne bragden. Seieren betyr at Norge rykker opp til gruppe B og at laget får omspillskamper som en ekstra mulighet til å sikre seg plass til sluttspillet i EM i 2020. Vil du følge med på utviklingen av det norske laget og gjøre deg en oppfatning av deres muligheter fremover; ta en titt på oddsen hos noen online casino. Deres vurderinger vil være med på å gi deg et sikrere grunnlag for egne meninger.

Spillere i vinden

Ola Kamara var den som laget Norges 2 mål. Til daglig spiller han i La Galaxy sammen med blant annet Zlatan Ibrahimovic. Kamara scoret i 2017 sesongen hele 18 mål i MLS og ble med det den 5. beste målscoreren. Sammen med David Villa, Diego Valeri, Bradley Wright-Phillips, Sebastian Giovinco og Ignacio Piatti, er Ola Kamara den som endte blant de 10 beste målscorerne i både 2016 og 2017 sesongene.

Oddsspillet gir en ekstra spenning til kampene. Med mobil og nettbrett kan du sette dine spill når og hvor du vil. Har du en konto hos f.eks Betsson, kan du følge med på Ola Kamara og andre spiller fra Europa som har valgt å spille i USA.

Zlatan Ibrahimovic er ikke en mann som går stille i dørene. Svenskens inntreden i MLS har mer enn oppfylt alle forventninger og han er utnevnt til «Major League Soccer Newcomer of the Year.» Utmerkelsen tok han rett foran nesen på en annen nykommer – Wayne Rooney.

Bakgrunn for utmerkelsen er blant annet 22 skåringer og 10 assist på kun 27 kamper. I tillegg kom en personlig rekord; hans 500 nettkjenning.

Zlatan har ett år igjen av sin kontrakt med LA Galaxy, men ryktene om en retur til Europa har allerede begynt å komme. AC Milan president, Paolo Scaroni sier; «Zlatan Ibrahimovic will be “free to choose his new team.” Det er få herr Scaroni heller vil enn å gjøre en avtale med den 37 år gamle svensken som ikke på noen måte synes å sakne på farten.

Axel Witsel, som til daglig spiller for Borussia Dortmund, ble tatt i nærmere øyensyn av José Mourinho fra Manchester United da Belgia møtte Island i forrige uke. Dette meldte den Belgiske avisen Het Laatste Nieuws og Manchester Evening News. Witsel ble hentet til Borussia Dortmund fra den Kinesiske klubben Tianjin Quanjian sist sommer. Mourinho skal angre på at han ikke hentet midtbanespilleren den gangen.

Prisen det Kínesiske laget fikk var 17 millioner pund, en pris Mourinho skal være villig til å øke betraktelig.

Mourinho har tydelig vist en del frustrasjon over at han ikke fikk hentet de forsterkningene han mente laget trengte. Det er derfor ventet at Manchester United vil være aktive når overgangsvinduet åpner i januar. I tillegg til Witsel hevder Manchester Evening News at Mourinho også har vurdert Chelseas Ngolo Kante.

Kommentarer

kommentarer