Norsk Tipping-ligaen avd.4: Fana vant 5-0 over Øystese.

Måla til heimelaget vart scora av:
Sigve Rørstad,Szymon Walczak,Willy Zamble,Even Hepsø Vetås,Eskild Haugland Båsen.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
En tålmodighets prøve mot et Tertnes som prøver å dra ned tempo i kampen og kontre på oss. Vi vinner veldig fortjent tilslutt.

Brann 2 – Brodd 2-1

2*Halldor Østervold Stenevik
Målet til bortelaget vart scora av:
Sindre Haarberg

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
Krevende vind og værforhold. Vi løser dette ganske bra og fører det meste av kampen.
Kampen om poengene lever helt frem til dommeren blåser av 5-6 minutter på overtid.

Viking 2 – Stord 3-4

Lasse Egeland,Harald Nilsen Tangen,Liban Ali Abdi.
Måla til bortelaget vart scora av:
2*Rune Johan Åsheim Mo,Jonas Tungeland, Viktor Smari Segatta.

Viking 2 trenar Thomas Austin Pereira:
Leder 3 ganger. Stord kjemper seg inn i kampen hver gang, og vinner fortjent til slutt. En dårlig kamp fra vår side, Der Stord er gode på overganger og vi lar de få mange overganger.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Me vinner mot eit veldig bra spillende Vikinglag. Kampen var jevn men vi viser stor karakter og kvalitet med å vinne kampen der me ligger nede 3 ganger.
JP`s army er i gang.

Fana – Øystese 5-0

Simen Brekkhus,Sivert Engh Øverby,3*Henrik Udahl.

Fana spelar Fredrik Flo:
God førsteomgang, mindre god 2 omgang fra vår side. Totalt sett fortjent seier.

Øystese trenar Roger Vassnes:
Fortjent Tap.

Varegg – Førde 0-0

Førde trenar Gisle Isene:
Ein ganske annerledes kamp enn dei andre vi har spelt. Varegg ligg ekstremt lavt og vi finn ikkje opningar. Vi ligg utolmodig og får ein del brudd på oss.
Fredrik Hanssen står fram og har fleire gode redningar som held oss inne i kampen. Alt i alt så tar vi med oss poenget, og at vi held nullen for andre kamp på rad.

Vardeneset – Sotra 3-3

Vetle Tønne Estensen,Joakim Berg Holter,Cato Rygg Osberg.
Øyvind Nilsen,Kristoffer Stava,Ole Thomas Herrem

Vardeneset trenar Richard Enge:
Vi leder 3-1 mot et godt Sotra-lag. Får 1 poeng til slutt.
God prestasjon av guttene,sa brura.

Sotra trenar Tommy Knarvik:
Ingen god kamp fra våres side i dag. Scorer en del flotte mål, skaper masse sjanser. Men slipper inn for billige mål, og kampen sett under ett så var ikke spillet vårt der det burde være.
Greit med 3-3 etter en middels prestasjon

Sogndal 2 – FK Fyllingsdalen 2-3