Norsk Tipping-ligaen avd.4: Varegg vant 1-0 over Fyllingsdalen.

Måla til bortelaget vart scora av:
Christian Eggen Rismark,2*Marius Bildøy,2*Karamoko Daouda Bamba,Joachim Sæle Westrheim.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

Fana spelar Simen Brekkhus:
Det var ein kamp som hadde det meste. I fyrste omgang var det to lag som spelte bra og gjekk til pause med ein grei 2-2. Etterpå rakner det for oss og Brann får gjere omtrent akkurat det dei vil. Det defansive satt ikkje og da blei me rundspelt

Brann 2 trenar Morten Kalvenes:
Godt fornøyd med 1.omgang til tross for at 0-2 til oss blir til 2-2 løpet av ett minutt.
Enig i pausen om at vi skal prøve på det samme tingene også i 2.omgang. Strever i 15 minutt med å få rytmen, mens siste halvtimen styrer vi totalt og scorer 4 mål.

Viking 2 – Øystese 2-3

2*Jonas Austin Pereira.
Sjølvmål av heimelaget: Jonas Austin Pereira.
Jens Aase,Knut Eriksen Eide

Viking 2 trenar Thomas Austin Pereira:
Surt tap, men fortjent sånn som kampen utvikler seg. Vi var gode de første 20 og burde ha satt ballen i mål på de sjansene vi fikk, men de var gode på lange kast og dødballer, der vi ble straffet hardt. Men rutinen slo oss i dag.
God læring for oss.

Øystese trenar Roger Vassnes:
Meget sterk borteseier. Me stiller med 12 mann. Keeper som ikkje har stått i mål på eit år og ingen spisser

Varegg – Fyllingsdalen 1-0

Målet til heimelaget vart scora av:
Kristian Berg

Fotballnerd fekk følgande kampanalyse:

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:
Varegg forsvarte seg godt, mens vi ikke fikk det helt til å stemme offensivt. Noen store muligheter til å sette ballen bak en god juniorkeeper, men vi var ikke gode nok i avslutnings-øyeblikkene. De hadde også noen muligheter, så ingen ting å si på at de vant denne kampen. All ære til dem.

Førde – Stord 1-2

Simen Stølen
Anders Grindheim Njøs,Jonas Tungeland.

Førde trenar Gisle Isene:
Open første omgang, der vi er avventende og Stord får for mykje spelerom. Kjempar bedre i andre omgang og har overtaket uten å skape dei store målsjansane.
Skuffande.

Stord trenar Jòn Pàll Pàlmason:
Viktig seier mot et godt Førdelag. Me styrte 1.omgang og leder fortjent. 2.omgang var krigomgang ingen har sjans mot palmasongjengen når det er krig.

Vardeneset – Lysekloster 0-5

2*Kristoffer Østervold,Even Hepsø Vetås,Monir Benmoussa,Thorvald Modahl Trætteberg.

Vardeneset trenar Richard Enge:
Me jobbar og slit mot et meget godt Lysekloster. Tapar fullt fortjent og har ikkje et einaste skudd på mål, sa brura..

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
Bunnsolid prestasjon mot ett robust og direkte Vardeneset.

Brann 2 – Tertnes 6-1

3*Karamoko Daouda Bamba,2*Marius Bildøy,David Tufta.
Målet til bortelaget vart scora av:
Karl-Erik Aarsheim

Styrer kampen fra start. Får 1-0 tidlig, og 2-0 i en periode hvor Tertnes er litt inne i kampen. 3-0 til pause gir oss et komfortabelt utgangspunkt til 2.Omgang.
2.Omgang blir kort fortalt som den første med en Tertnes redusering på dødball.

Sogndal 2 – Sotra 1-7