Norsk-Tipping ligaen avd. 4: Brann2 – FK Fyllingsdalen

367

I dag så er det derby i avd.4 i Norsk-Tipping ligaen.
Brann tar i mot FK Fyllingsdalen på Nymark. kampen vart sparka i gang kl 18.00.

Brann2 sin trenar Morten Kalvenes har dette å seie om kampen:

mykje vart prega av at vi var under 1-0 etter 2 minutt. Vi førar kampen i store periodar. FK Fyllingsdalen forsvarar seg godt og vi klarar aldri å slå tilbake  med eit mål som kunne ha blåst liv i kampen.

FK Fyllingsdalen sin trenar Roar Fredriksen har dette å seie om kveldens kamp:
Herlig med tre poeng i seriestarten. Syns vi var solide i forsvar, vi slepp Brann2 lite til i vår eigen boks,så skapar vi 3-4 gode moglegheiter i tillegg til to mål.

Brann2 starta kveldens kamp med desse 11:
Markus Olsen Pettersen,Jonas Grønner,Norman Misje Roma,Håvard Foldnes,Viljar Alvin Birkeland,Peter Orry Larsen,Kaspar Skaanes,Andreas Fantoft,Halldor Stenevik,Marius Bildøy,Steffen Lie Skålevik.
Benken:
Jo Krumsvik,Jonas Fredriksen,Even Hepsø Vetås,Håkon Giæver Gjerstad.Eirik Opheim Moldenes,Markus Sunde Fossnes,Andreas Eikeseth Mjøs.

FK Fyllingsdalen starta kveldens kamp med desse 11:
Andreas Normann Eikum,Emil Kalsaas,Kim Helmik Ellingsen,Jahn-Ove Wiik,Simen Honsdal,Mathias Wåge Raum,Tobias Hetlne Alme,Kjetil Skogen Kalve,Per Arne Rugaas,Thor Haavik,Kristoffer Bidne.
Benken:
Daniel Husa,Jens Aase,Jørgen Eriksen,Jan Marius Bjørnebo Ringstad,Markus Vassnes,Stian Århus,Leonardo Dure.

Litt om kampen:
første målet i kampen kom etter skarve 2 minutt og vart scora av Thor Haavik. Sidan ingen live kjøyrde dagens kamp så blir det ein lettare variant av oppdatering om kampen.
0-2 kom i det 33 minuttet av kampen og vart scora av Kristoffer Bidne.
Fk Fyllingsdalen tek første stikk og vendar snuta heim med 3 poeng til Varden Amfi.
Stillinga i dagens kamp vart 0-2.

Neste kamp for Brann2 er mot Førde på Førde Stadion 24.04.
Neste kamp for FK Fyllingsdalen er mot Haugesund2 22.04.