Norsk Tipping ligaen: Sogndal 2 vant 2-1 over Lysekloster.

Stord – FK Fyllingsdalen 2-5

Måla til heimelaget vart scora av:
Simen Hanssen Grov,Jonas Tungeland.
Måla til bortelaget vart scora av:
Thor Kristian Ekerhovd Økland,Petter Ingebrigtsen,Kjetil Skogen Kalve,Eirik Kampenes,Kristoffer Valsvik.

Fotballnerd fekk følgande kampanalyser:

FK Fyllingsdalen trenar Hiep Tran:

Jevn åpning på kampen der Stord kjempet godt og løp mye, men så fikk vi etter hvert kampen inn i vårt spor og scoret både 0-1 og 0-2 før pause. Selv om Stord reduserte to ganger, var seieren i realiteten aldri truet.

Stord trenar Jòn Páll Pálmason:

Me taper mot eit godt Fyllingsdalen lag som straffer når me gjører feil. Men uansett fin kamp fra oss.

Vardeneset – Tertnes 3-2

Kristian Ågesen Håvarstein,Morten Vadla,Adrian Sadrija.
Tommy Gaustad,Eirik Nielsen Hornnes

Vardeneset Trenar Richard Enge:
Veldig fornøgd med gutane.
Dei jobba og slit i 90 samfulde minutt og visar ein enorm lagmoral,  sa brura.. me skapar ein drøss med sjangsar og skårar 3 flotte mål, mot et hardt kjempande Tertnes lag.   No vart det felles lagtur til  Sveits fram i mot neste helgs batalje mot brann 2 I Bergen.
Førde – Øystese 2-2
Simen Stølen,Oskar Roti.
Fridtjof Berg Kahrs,Sebastian Skåre Tune

Førde trenar Gisle Isene:

Tøff kamp. Vi legge inn god innsats og kjem til fleire sjansar i løpet av kampen. Vi har overtaket på Øystese store delar av kampen, men desverre har vi ikkje marginane på vår side, og i staden for å avgjere kampen tar Øystese over siste 10min og får 2-2.

Øystese trenar Roger Vassnes:
Spennande kamp som kunne vippa begge veger.
Ingen av laga er nok fornøgd med 1 poeng.
Sogndal 2 – Lysekloster 2-1

Jonas Tillung Fredriksen,Erlend Hanssen Grov.
Målet til bortelaget vart scora av:
Kristoffer Østervold.

Fotballnerd fekk følgande videoanalyser/Kampanalyse:

Lysekloster trenar Ruben Hetlevik:
En utilgivelig 1.omg av oss som gjør at vi må reise hjem med ett fortjent tap. Vi er ekstremt skuffet over vår egen prestasjon.

Viking 2 – Brodd 4-1

Harald Nilsen Tangen,Zymer Bytyqi,Even Østensen,Sondre Flem Bjørshol.
Truls Sælevik Vagle.

Fotballnerd fekk følgande Kampanalyse:

Viking 2 trenar Thomas Austin Pereira:
Jevn kamp spillemessig etter at vi hadde dominert de første 25 min. Skulle ha punktert kampen allerede da. Men de får en fantastisk scoring på et langskudd som gjør at kampen jevner seg ut. I annen omgang er de farlige på noen overganger, men så scorer vi på en god overgang og da kontrollerer vi de siste ti min.
Men ein deilig seier mot en god motstander.

Varegg – Sotra 0-12

Øyvind Nilsen,William Christoffer Eide,Frederic Doksæter Falck,Håkon Moldeklev,Lars Oskar Groos Kilen,2*Kristoffer Stava,Martin Hummervoll,Carl-Henrik Sirevaag refvik,Arne Bjordal,Ivar Mykkeltvedt.