Nora Holstad vant "Bundesliga-Gull" med Bayern München

252

Nora Holstad Berge og Bayern München forsvarte tittelen i frauenfussball Bundesliga.

Bayern München sitt damelag vant i går den tyske Bundesliga for damer, etter dem vant 5-0 mot Bayer Leverkusen. Nora som har vært på banen for klubben i samtlige minutter denne sesongen for mesterne fra München.

Med tre kamper igjen av sesongen har dem allerede vunnet serien. Vi har et bunnsolid lag, som ønsker også å nå langt i Champions League, sier Nora til VG.no.

Bayern kjørte over Bayer Leverkusen

Etter en jevnspilt kamp de første 15 minuttene av kampen. Skulle det endelig komme mål på en corner. Melanie Behringer legger inn fra venstre. Miedema kommer seg fri innenfor fem meteren og header inn 1-0 til Bayern. To minutter senere sendte Iwabuchi en smart ball mellom to Leverkusen spillere, og på løp kom Evans og pang så var 2-0 et faktum.

Kort tid etter pause var Miedema frempå og setter sitt andre for dagen, etter å ha kommet alene med målvakten. 3-0 til hjemmelaget, litt senere var Miedema frempå og scorer med det sitt tredje og hattrick. Däbritz scoret det siste målet for Bayern.