Norway Cup med bare norske lag

475
Norway Cup
Bilde fra en tidligere Norway Cup. Foto: Torbjørn Andersen, Fotballnerd.no

Årets Norway Cup planlegges i øyeblikket. Det planlegges som en turnering med bare norske lag.

-Vi har vært ute og spurt 400 klubber i Norge og signalene har vært veldig tydelige. Ingen har planlagt utenlandsturer til sommeren, men de er positive til en norsk turnering. Vi har derfor tatt beslutningen om at det tryggeste er en norsk turnering, sier generalsekretær Pål Trælvik til Fotballnerd.no.

Arrangørene satser på en norsk turnering uten utenlandske lag denne sommeren.

-Dette gjelder også for dommere. Med karantene som gjelder på 10 dager som gjelder for utenlandske lag ville Norway Cup litt flåsete sagt blitt like langt som et VM i fotball, derfor velger vi å satse på norske lag i år, sier Trælvik.

- Annonse -

Turneringen ble ikke arrangert i 2020 grunnet koronabestemmelsene, men arrangørene planlegger for at det blir turnering i år. Norway Cup har tett dialog med norske helsemyndigheter i forbindelse med planleggingen av turneringen.

Pål Trælvik sitter i en festivalgruppe som skal gi innspill til kulturminister Abid Raja.

-Vi skal gi råd i forhold til situasjonen i Norge, sier Trælvik.

I sommergruppen er disse arrangementene representert ifølge VG: Bergen Live/Live Nation, Øyafestivalen, Oslo, Stiklestad Nasjonale Kultursenter, Ekstremsportveko på Voss, Norway Cup, Norsk Litteraturfestival, Riddu Riđđu, Dyrsku’n og Stiftelsen Skjærgårds i Kragerø.

Sjekk: Bare norske lag (Norway Cups nettside)

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -