NT-ligaen avd. 2: Kvik Halden er avdelingsfavoritten!

792
Trener i Kvik Halden, Kent Bergersen, var fornøgd med avdelingsoppsettet i avd. 2 for 2018-sesongen. Foto: Kvik Haldens hjemmeside

Norsk Tippings oddssettere har Kvik Halden som den største favoritten til å rykke opp fra avdeling 2. Kvik Halden møter forøvrig Kråkerøy, Vestfossen, Strømsgodset 2 og Østsiden til nye ligaoppgjør i 2018 som i årets avsluttende sesong.

Eidsvold Turn som kom på 3.plass i år i avd. 2, er også blant favorittene sammen med Lørenskog.

Gjelleråsen som rykket opp fra 4.div, unngår nedrykk mener oddsekspertene i Norsk Tipping, og satser du 100 kroner på at Gjelleråsen skulle vinne avdelingen, får du hyggelige 3000 kroner tilbake. De øvrige nyopprykkede lagene Selbak og Bjørnevatn, er tippet på nedrykk med henholdsvis 100 og 150 i odds

Kvik Halden

- Annonse -

Fra Kvik Haldens hjemmeside, får vi følgende oppsummering av oppsettet i avd. 2:

Tre lokaloppgjør

I årets sesong var halvparten av lagene fra Østfold, men siden både Sarpsborg 08 2 og Sprint/Jeløy rykket ned, og Moss rykket opp var det tidlig klart at det ble færre lokaloppgjør i 2018-sesongen. Klubben er svært fornøyd med å likevel få tre Østfold-oppgjør i neste sesong, og gleder seg til å gjeste både Selbak, Kråkerøy og Østsiden. I tillegg havnet klubben nok en gang i samme avdeling som Strømsgodset 2, som man har kjempet mot de siste to sesongene. Det siste laget fra årets sesong som man møter igjen neste sesong er Vestfossen, og det er ingen tvil om at klubben håper å reise til Vestfossen når gresset har satt seg noe bedre enn i årets sesong.

Nye bekjentskaper

I neste års avdeling er det også duket for lag klubben aldri tidligere har møtt. Blant annet skal man til Finnmark og møte Bjørnevatn. I tillegg til Bjørnevatn skal a-laget flere turer til Akershus og møte blant annet Skedsmo, Gjelleråsen og Lillestrøm 2.

God treningsperiode

A-laget har siden serieslutt holdt det gående med fire treninger i uken. Mange spillere har vært på gjestetreninger og prøvespill, og tidvis har nivået vært svært bra på treningene. Likevel er stallen langt i fra klar, men som kjent er flere viktige signeringer allerede på plass. Klubben håper å kunne ha flere spillere på kontrakt når oppkjøringen for alvor starter i januar, og muligens kommer det noen signeringer allerede i løpet av de neste ukene (sitat hentet fra hjemmesiden datert 2.desember)

Trener i Kvik Halden, Kent Bergersen, er fornøgd med oppsettet i avd. 2 for 2018. Laget har forøvrig beholdt begge toppscorerne, Øystein Lundblad Næsheim og Björn Olof Johan Berglund, som begge har signert ny kontrakt.

Andre lag som møtes igjen til nye ligaoppgjør i 2018 er: Lørenskog, Skjetten, Skedsmo og Lillestrøm 2 (som var i avd. 6 i 2017)

Eidsvold Turn og Valdres møtes igjen til nye dueller i 2018

les også: NT-ligaen avd. 1: Follo FK er avdelingsfavoritt hos Norsk Tipping

Ingen lag som rykket ned fra PostNord-ligaen, er å finne i denne avdelingen

Under finner du størrelsen på oddsen for at laget vinner avdelingen 2018 samt plassering og hvilken liga og avdeling laget var i årets sesong.

Avdeling 2

Kvik Halden 2,50 3 NT 1
Lørenskog 3,75 5 NT 6
Eidsvold Turn 3,75 3 NT 2
Skjetten 8,00 4 NT 6
Skedsmo 8,00 10 NT 6
Kråkerøy 18 5 NT 1
Valdres 30 8 NT 2
Gjelleråsen 30 1 4. div.
Vestfossen 35 6 NT 1
Lilestrøm 2 35 9 NT 6
Strømsgodset 2 40 9 NT 1
Østsiden 50 10 NT 1
Selbak 100 1 4. div.
Bjørnevatn 150 1 4. div.

 

kilde: www.norsk-tipping.no

www.kvikhalden.no

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -