NT-ligaen avd. 2: Resultater 2.runde: Redalen – Valdres endte 1-1, og David Eie scoret hatrick for Frigg Oslo

449

Redalen og Valdres var fotballnerds «hovedoppgjør» og kampen endte med poengdeling. Kim Rune Ovesen scoret for hjemmelaget etter 10 minutter, mens Ryan Lee Nelson utlignet for Valdres etter 57 spilte minutter.

Vi fikk følgende oppsummering fra trener i Redalen, Geir Grønstad: – Vi starter kampen best. De første 20 minuttene styrer vi kampen, men mangler den siste kreative pasningen for å skape de helt store sjansene. Etter 10 min dundrer Kim Rune Ovesen inn et frispark fra 20 meter helt oppe i hjørnet. Noen minutter senere får vi en stor sjanse på en corner, der ballen blir headet inn igjen i feltet og faller ned på 2 meter. Avslutningen blir blokkert på streken. Siste halvdel av omgangen tar Valdres over banespillet. De kommer seg til noen gode muligheter, men siste pasningen inn foran mål er for unøyaktig. Rett før pause har de en avslutning som går i tverrleggeren, men vi rir av en 1-0 ledelse inn til pause.

Som i 1. omgang går vi utpå og tar kommandoen når 2. omgang starter. Vi er aggressive i presset, og det jobbes godt defensivt. Utover i 2. omgang sprekker midtbanen vår litt opp og Valdres tar igjen kontrollen på midtbanen. I det 55 min, får en Valdres-spiller stå helt alene på 17 meter etter en avklaring. Spilleren gjør alt riktig og setter ballen utagbart for vår keeper, helt oppe i hjørnet. Utover 2. omgang blir kampen veldig åpen, og det ser ut som om begge lag går for 3 poeng. De siste 10 minuttene tar vi igjen kontrollen på kampen og Valdres ser ut til å ha godt litt tom for krefter. Vi kommer til en del halvsjanser, men får ikke satt ballen i mål. Det var en kamp som vi føler vi kunne vunnet, men 1-1 er et resultat vi kan leve med, avslutter Grønstad til fotballnerd.no

Fra Valdres sin facebook-side, sies det at Valdres lå over både i spill og sjanser, og at Redalen var sprekest fra start. Valdres sin spiss, Dan Mönell, måtte ut med en mulig strekkskade. Knut Masdal gjorde på nytt en god kamp i midtforsvaret, og at det var det defensive som fungerte best i kampen, meldes det.

Frigg Oslo vant hele 5-0 over Flisa og kampens store spiller, ble David Eie som scoret hatrick. Vi fikk følgende oppsummering fra han: – En bunnsolid kamp av oss, hvor vi maler Flisa i senk med godt og tålmodig angrepsspill og god gjenvinning. Å spille spiss for et lag på en sånn dag er et stort privilegium. Lagkameratene setter meg opp i gode situasjoner på løpende bånd og det er bare å prøve å få ballen på mål så ofte jeg kan. Sjansene kommer ofte, så nå jobber vi videre for å gjenskape resultatene og forbedre prestasjonen. Ser frem til en tøff cupkamp mot Kjelsås på onsdag, avslutter David Eie til fotballnerd.no

Resultater 2.serierunde:

22.04: Frigg – Flisa 5-0 (F: Åsbø Eike 15,19, Eie 44,51,55)

Kampens store spiller var David Eie, som scoret hatrick for Frigg Oslo.

22.04: Tynset – Gjøvik-Lyn 2-0 (T: Brovold 11, Rynning Andresen 40)

22.04: Redalen – Valdres 1-1 (R: Ovesen 10 /V: Lee Nelson 57)

22.04: Korsvoll – Lillehammer 4-1 (K: Hovdal 5, Thun 29,57, Romøren 82/L: Kabeya 64)

23.04: Eidsvold TF – Ready 4-0 (E: Dabove 30 str, Gawecki 51,89, Økland 71)

Kampens store spiller var Piotr Gawecki med sine to mål og glitrende spill. For hjemmelaget smakte det godt med denne seieren siden det ble et overraskende 0-2 tap i seriepremieren borte mot Valdres.

24.04: Stabæk 2 – Lokomotiv Oslo 2-0 (S: Anthonessen 48 str, Storesund 63)

24.04: Raufoss 2 – Lyn Toppf. avlyst grunnet enorme snømengder på taket av storhallen!

Tabell: Frigg, Korsvoll og Stabæk 2 har alle full pott og 6 poeng. Raufoss 2, Lillehammer, Gjøvik-Lyn og Flisa har 0 poeng (Raufoss 2 har spilt èn kamp i likhet med Lyn Toppfotball)

29.04: Frigg – Korsvoll

I 2015 ble det 1-1, og samme resultat ble det også på Korsvoll. Frigg har vunnet enn av 4 kamper, de øvrige 3 har endt uavgjort.

29.04: Ready – Redalen

30.04: Gjøvik-Lyn – Raufoss 2

sist lagene møttes var i 2013, og da vant Gjøvik-Lyn 2-1, mens det ble 2-2 i Raufoss Storhall. Raufoss 2 har vunnet 2 av 4 kamper i innbyrdes oppgjør.

30.04: Lillehammer – Tynset

Tynset vant forrige seriemøte på Lillehammer tilbake i 2015, og resultatet ble 3-2 seier, og Tynset vant også hjemmekampen med 4-1. Tynset har forøvrig vunnet samtlige 4 oppgjør, scoret 13 mål og sluppet inn 5 mål. Oppgjørene inkluderer også kvalifisering til NM både i 2013 og i 2014, begge oppgjørene endte med 3-1 seier på Tynset!

30.04: Lyn Toppf. – Eidsvold TF

Oppgjøret regnes som en seriekamp mellom de to største favorittene til å vinne avdelingen.

01.05: Valdres – Stabæk 2

Sist lagene møtte hverandre, var tilbake i 2009, da i 2.div avd. 4. Resultatet var 1-1 i begge oppgjørene.