Ny norsk dokumentarfilm om fotballcup

151
Bilde fra filmen "Bortebane" som kommer på kino i sommer. Foto med tillatelse fra Mari Monrad Vistven

Er du fotballinteressert eller har vært på cup med laget ditt? I tilfelle bør du se den nye dokumentarfilmen «Bortebane» som kommer til sommeren på norske kinoer.

Tirsdag 27. april skal filmen «Bortebane» ha verdenspremiere under Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Kinopremieren blir i Ålesund i slutten av mai og så kommer filmen på norske kinoer utover sommeren når kinoene forhåpentligvis åpner igjen.

-Det blir åpningsfilmen under Barnefilmfestivalen, sier regissør Line Hatland til Fotballnerd.no.

Stillbilde fra filmen “Bortebane”. Foto med tillatelse fra Mari Monrad Vistven

Fem ulike personer
Filmen er en ren dokumentarfilm og handler om fem ulike ungdommer fra ulike deler av verden som skal delta på Norway Cup.

- Annonse -

Filmen handler om Anna, Fred, Khalidi, Zhang og Afnan. En person kommer fra Ålesund, en fra Tanzania, en fra Rio de Janeiro i Brasil, en fra Palestina og en fra Kina.

-Vi følger dem under turneringen og har også vært hjemme hos dem, sier Hatland.

-Underholdende og morsom familiefilm
Produsent av filmen er Medieoperatørene og den ene produsenten er Mari Monrad Vistven.

-Alle som har vært på en fotballcup og reist hjemmefra eller har planer om det bør se denne filmen. Filmen er underholdende, morsom og med noen små overraskelser. Det er ment som en familiefilm, sier Vistven til Fotballnerd.no og fortsetter:

-De fra Norge reiser mest på turnering for å ha det gøy, de fra Palestina for å glemme litt og de fra Kina for å få gode karakterer på skolen. Det er mye gjenkjennbart for de som har vært på fotballturneringer tidligere, sier Vistven.

Her kan de se traileren til filmen:

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -