Ny overgangsrekord: Wolverhampton bekrefter kjøpet Ruben Neves

379

Den engelske Championship-klubben Wolverhampton har bekreftet kjøpet av portugisisk Ruben Neves.

Wolverhampton har bekreftet på sine nettsiderat klubben har skrevet en femårskontrakt med Ruben Neves som kommer til klubben fra FC Porto.

– Jeg er veldig spent på å spille for denne klubben. Det er en veldig stor klubb, i engelsk målestokk og jeg håper å hjelpe laget til å rykke opp til Premier League. Jeg har alltid ønsket å spille i England, og vi har et godt lag. Jeg tror vi kan oppnå gode ting denne sesongen, sier Neves i forbindelse med overgangen.

– Det er også en god mulighet for meg til å jobbe med en trener som jeg har jobbet med i fjor, sier den portugiseren, med henvisning til Wolves sjefen Nuno Espírito Santo, som forrige sesong ledet FC Porto.

- Annonse -

 

 Championship-klubben sier videre at oppkjøpet av den portugisiske midtbanespilleren er  ny overgangsrekord, men de ville ikke avsløre prisen på 20-åringen Neves. Sky Sports mener imidlertid å vite at prisen er  på £ 15 millioner – tilsvarende 126 millioner kroner.

Selv om Ruben Neves bare 20 år gammel, har han mange senior kamper på CV-en. Han har allerede spilt 93 kamper for FC Porto – inkludert 18 i Champions League. I tillegg spilte han for 21 U / 21 landskamper for Portugal.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -