Ny runde i Europaligaen

288
Europa League

Ny runde i Europaligaen

Det er klart for en ny runde i Europaligaen, og igjen skal de norske lagene ut i sine gruppespillkamper. Rosenborg og Molde var de som tidligere i år karret til seg en gruppespillsplass.

Rosenborg tar i mot Lazio på Lerkendal. Forrige kamp mellom lagene endte 3-1 til Lazio, og det skal et lite mirakel til for at Rosenborg skal ta seg videre fra gruppen. De ligger for øyeblikket på sisteplass, med 1 poeng. De har tre poeng opp til direkte avansement. Det spilles en kamp til i RBKs gruppe. Det er kampen mellom Saint-Etienne og Dnipro.

Molde har overrasket mer enn trønderne, og er på en utrolig 1. plass i gruppe A. De møter Celtic i en vanskelig bortekamp, men etter forrige rundes kamp, er alt mulig for Ole Gunnar Solskjærs menn. Forrige kamp endte nemlig 3-1 til moldenserne, og Ronny Deila er under hardt press. Mange hevder at Deila er ferdig dersom det blir tap i denne kampen. I det andre kampen møtes Fenerbache og Ajax. Dersom Molde vinner sin kamp, og Ajax avgir poeng, vil Molde være klare for utslagsrundene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -