Ny Stabæk-spiller på vei bort

428

Stabæk ser ut til miste midtstopper Nicolai Næss til den Nederlandske klubben Heerenveen. 

I august solgte Stabæk sin toppscorer Adam Diomande til Hull, så forsvant klubbens suksesstreneren Bob Bradley. Fra før av har spillere som Muhamed Keita, Ville Jalasto, Yassine El Ghanassy, Craig Henderson og Anthony Annan forlatt Bærums klubben.

Nå ser det ut til at ennå en av nøkkelspillerne forsvinner ut dørene på Nadderud, nemlig den tidligere Vålerenga spilleren Nicolai Næss, klubbens nye hovedtrener Billy McKinlay ser ut til å må bygge opp et nytt lag.

Næss som kom til Stabæk 2013-sesongen etter han ble vraket av Oslo-klubben, med en god 2014-sesong ble altså fulgt opp av en meget god sesong i fjor der han spilte 29 av 30 Tippeliga-kamper fra start for Stabæk som som tok tredjeplassen til slutt.

- Annonse -

Etter det VG erfarer skal Heerenveen ha fulgt med utviklingen 22-åringen i løpet av de siste månedene, hvor dem skal ha kommet med et bud som Stabæk Fotball skal ha avslått. Det er ventet at det vil bli nye forhandlinger mellom partene.

– Jeg har ikke hørt noe om Heerenveen. Jeg har kontrakt ut 2016-sesongen, så får vi se hva som skjer, sier Næss til VG.

Tidligere Stabæk-spiller Morten Torsby er allerede i den nederlandske klubben, som ligger på nedre halvdel på tabellen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -